Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

válasz wiggen123 #72 üzenetére

Egyet értek. Egész korrekt telefon, főleg, ha a nyitó ára lejjebb megy. Ennyi pénzért ennél sokkal szarabbat lehet kapni. A kínai telefont nem érdemes hasonlítani, mert ha rájuk jön az áfa+vám akkor azok sem sokkal olcsóbbak. A csempész cigit sem emlegetjük, hogy mennyivel olcsóbb. Ha nem fizetsz vámot meg áfát az bizony csempészésnek minősül függetlenül attól, hogy a töketlen NAV miatt van erre lehetőség. Mondjuk ezzel most nem elítélni akarok senkit, mert én is onnan fogom rendelni a következőt, csak legyünk tisztában a dolgokkal.
    A vaku hiánya egy 75k-s telefonnál érthetetlen, de szerintem az FM rádió keveseknek hiányzik. Nem véletlen nem rakják bele az újabb tabletekbe/telefonokba. Szerintem már annyira kevesen használják telefonokba, hogy nem is éri meg foglalkozni vele. (konkrétan 1 embert sem ismerek aki rádiót hallgatna saját zene helyett/deezer helyett) Sokkal több értelme lenne egy FM transzmitternek. Nem is értem, hogy miért nem tudja egy modern okostelefon sem, pedig valamelyik régi nokiám tudta, és imádtam.

Új hozzászólás Aktív témák