Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
djstavross #5047 üzenetére
Nem tudtad szoft frissítéssel megoldani a hibát, majd kb 5x leírtad, hogy rossz a telefonod, mi meg 5x leírtuk, hogy vidd be a szervízbe. Mint az egyetlen lehetséges megoldást javasoltuk ezt és nem azért hogy szívassunk vele. Sajnos a szervizelés macera de akkor is végig kell járni. Abból van többeknek elege, hogy a megoldási javaslat ellenére szajkózzátok ugyanazt. Nekem is hibás volt gyári szofttal a teló, addig próbálgattam a custom romokat (kb 10-et) amíg ki nem lyukadtam az fr17-nél. Azóta happy van.
Amúgy azt nem értem, hogy kb 20 ember leírta, hogy gondja van a telefonnal, de eddig egyik sem jutott el vele szervízbe? Akkor mégis mi a szarnak van kitalálva a garancia?
Ezért nem tud a hibáról az LG sem mert mindenki ül otthon a "hibás" készülékén.
-
Rotate
veterán
válasz
djstavross #5047 üzenetére
nem a beírással van a gond, hanem azzal, hogy többször ugyanazt, anélkül, hogy a két beírás között változott volna valami... érted? nekünk se jó olvasni ugyanazokat a hibákat ugyanazoktól az emberektől, közben meg semmit nem tettek ellene... 1-2x elég beírni, aztán ha szerviz, vagy romolás után is olyan akkor jöhet megint...
mint ahogy titeket is zavar, hogy akinek megy, az mindig azt válaszolja a hibáidra, hogy neki megy... ennyi a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Viccrovat
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest