- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42400 üzenetére
És ha most átmentél WAMZER KUTYÁBA jobb lett a lelkednek???
Másrészről aki használja tudja,aki nem az nem is fogja.
Harmadrészben az itt említett romok 99%-át kipróbáltam teszteltem.Egy kivételével mind megbukott ennyi appal (gyári ICS bírta két hétig)
Utolsó sorban,ha már így utánam nyomoztál akkor tudhatnád hogy ki vagyok,és ismerhetnéd a tevékenységem,de szerintem a fingod sincs róla!Mert ha lenne akkor nem provokálnál,és főleg nem kérdőjeleznéd meg a szavam,és munkám!
Ha ezeket fel bírod fogni szikrányi agyaddal akkor majd jelenthetsz legfeljebb,de addig nem!
FŐWAMZER
Részemről end off (bár tegnap is az volt,de ha kö**ög módjára provokálnak azt nem tűröm)
Lehet sírni a modoknak...
Szeretem az ilyen sz@rházi hátulról jövős embereket,ilyeneket szoktam munkám során megtaposni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest