Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolruf

őstag

válasz ferikek #16914 üzenetére

Uptime 191 óra, 109 MB szabad memória :)

Ja, igen... gyári 20L ROM, játékkal, nettel, telefonálással, SMS és email használattal. Nem értem nálatok mi cseszi ennyire szét :(

Szerk 2 :)
    Egyedül azt a túró F-Secure-t pucoltam le róla, az sokat dobott rajta. Mondjuk úgy rengeteget :)

[ Szerkesztve ]

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

• Balázs1986

addikt

válasz ferikek #16914 üzenetére

44 és fél óra, 168mb szabad ram.
    Alkalmazások, játékok, (wifi) böngészés, market, telefon, sms.

Szerintem neked pont az a gond, hogy kb ugyanazt a néhány alkalmazást használod, így nem szedi ki memóriából más számára. És az sem segít a dolgon, hogy a levelezést és a böngészőt pont nem állítja le bezárás után, ugyanúgy fut (neadjisten szinkronizál).
    A megoldás épp az, hogy mást is kellene használni (tudom, hülyén hangzik, de szvsz ez a helyzet), hogy felszabadítsa a szükséges memóriát. Mondjuk valami hd játék. Akkor garantáltan kipucol mindent, és remélhetőleg a játék kilépéskor nem csak hátra kerül. Így nálam >100h után is 140-150mb szabad memória marad.
    Gyári v20l -lel. Annyi, hogy nemrég kiszedtem az F-Secure-t, a Car Home-ot, és az Alkalmazásokat. De az F-Secure csak az, ami talán érezhető változást hozott.
    (Na meg a betűtípus váltása Roboto-ra :D )

A panel érzékenysége nem függhet attól, hogy mennyi szabad memória van. Szaggatás, késve megnyitás indokolt lehet ilyen esetben, de érzéketlenség semmiképp.

A 2.3-ról többen mondtuk még a "nagy várakozás" időszakában is, hogy nem kell csodát várni. De az ICS-t én nem temetem előre.

wolruf: Na kb leírtuk ugyanazt :D

kárátékutyá: Sehogy, nyilván kellett hozzá az, hogy root joggal bírjon. De nem is írta, hogy nem így van :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák