- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz ferikek #16914 üzenetére
Uptime 191 óra, 109 MB szabad memória
Ja, igen... gyári 20L ROM, játékkal, nettel, telefonálással, SMS és email használattal. Nem értem nálatok mi cseszi ennyire szét
Szerk 2
Egyedül azt a túró F-Secure-t pucoltam le róla, az sokat dobott rajta. Mondjuk úgy rengeteget[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Balázs1986
addikt
válasz ferikek #16914 üzenetére
44 és fél óra, 168mb szabad ram.
Alkalmazások, játékok, (wifi) böngészés, market, telefon, sms.Szerintem neked pont az a gond, hogy kb ugyanazt a néhány alkalmazást használod, így nem szedi ki memóriából más számára. És az sem segít a dolgon, hogy a levelezést és a böngészőt pont nem állítja le bezárás után, ugyanúgy fut (neadjisten szinkronizál).
A megoldás épp az, hogy mást is kellene használni (tudom, hülyén hangzik, de szvsz ez a helyzet), hogy felszabadítsa a szükséges memóriát. Mondjuk valami hd játék. Akkor garantáltan kipucol mindent, és remélhetőleg a játék kilépéskor nem csak hátra kerül. Így nálam >100h után is 140-150mb szabad memória marad.
Gyári v20l -lel. Annyi, hogy nemrég kiszedtem az F-Secure-t, a Car Home-ot, és az Alkalmazásokat. De az F-Secure csak az, ami talán érezhető változást hozott.
(Na meg a betűtípus váltása Roboto-ra )A panel érzékenysége nem függhet attól, hogy mennyi szabad memória van. Szaggatás, késve megnyitás indokolt lehet ilyen esetben, de érzéketlenség semmiképp.
A 2.3-ról többen mondtuk még a "nagy várakozás" időszakában is, hogy nem kell csodát várni. De az ICS-t én nem temetem előre.
wolruf: Na kb leírtuk ugyanazt
kárátékutyá: Sehogy, nyilván kellett hozzá az, hogy root joggal bírjon. De nem is írta, hogy nem így van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest