Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raydoom
friss újonc
Na elősször is az akot kiveszed meg a hátlapot és megkeresed az edl test pontokat és azzel meg egy géppel rárakod a stock romot de a video linkjét elküldöm https://youtube.com/watch?v=fdPpNIEM3KA&si=zfZ46yBZ04Lh5IHd
Előre is nincs mit -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Valaki használja ezen a telefonon a Lineage OS 14.1-et?
-
robi64
aktív tag
válasz
goblin1983 #1382 üzenetére
Nagyon nehezen,mivel elszállt a rendszer,esetleg póbáld e videó szerint.
DE CSAK IS ha a teló D-320n,mivel ez a Loader.img az övé.Nekem is előjött már a lila k.ernyő saját hibámból,mivel rossz aboot-ot flasheltem,de serencsére nem csináltam factory reset-et és sikerült visszaállitani.
A DiskImageRev2 linkjét a vdeó alatt megtalálod.
Ha nem akkor JTAG vagy Octoplus. -
goblin1983
tag
Sziasztok!
Adott egy L70, LG logón nem jut tovább. Próbáltam factory resetet csinálni, akkor ez lett belőle:
Ezt próbáltam:
"PC-re telepited az LG Mobile Support Tool-t,telót kapcsold össze USB kábellal,a progamból telepitsd a meghajtókat,majd válaszd: további jellemzők/frissítési hiba kiküszöbölése,ami újra telepiti a romot és kitöröl mindent."Végig is megy, minden oké, de továbbra sem jut tovább, megragad az LG logónál. Ötlet?
Köszi
-
daimon
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudnék egy teljesen új ROM-ot tenni a telóra?
Köszi a választ előre is! -
paolinho
őstag
válasz
paolinho #1378 üzenetére
Lehet, hogy csak magammal beszélgetek, de hátha van még visszaolvasgató, aki talán tud megoldást a problémámra.
Ezzel a dbi err fatal gonddal küszködöm, de nálam nem úgy mennek a dolgok, ahogy a video mutatja. Eleve nem találok test point-ot, nem Qualcomm 9008-nak ismeri fel a rendszer a felcsatlakoztatott telefont, és a JTAG el sem indul valami fájl hiány okán.Látom korábban másnak is volt ilyen problémája, viszont én hiába próbálkozom azzal a metódussal, nem tudok fastbootba kerülnii a telóval. Abban a pillanatban, amikor megnyomom a hangrő fel gombot, hiába dugom rá az USB-t, rezzen egyet a teló, és újra a fekete háttér fehér szöveg ,majd lila háttér fehér szöveges képet kapom.
Még sem olyan egyszerű az eset. Nincs valakinek esetleg ötlete erre?
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Kissógorném L70-ese megadta magát. Bekapcsolást követően valami error üzenet jelenik meg a fekete képernyőn, ahol több sorban mindenféle instrukciók vannak írva, de ezeket olvasva nem lehetett életet lehelni a készülékbe. Gondolom valami miatt elszállt a gyári rom. Én elsősorban kínai telefon témában vagyok képben inkább, de gondolom, valahogy flash-sel helyre lehetne állítani. Ehhez kérném a segítségeteket.
Tudnátok adni konkrét linket arra, hogy melyik a jelenlegi legfrissebb stock rom, illetve mi a flashelés metódusa ennél a készüléknél?
Előre is köszi a segítséget! -
Piwi
veterán
Sziasztok
Adott egy teljesen gyári állapotú L70 Android 4.4.2-el,szoftver verzió: V10e-EUR-XX.
A telefon szerint 2014.12.24-én volt utoljára frissítve,mivel régóta nem volt használva így ez helyes is.
Újra használatba lenne véve a készülék,írja is hogy hozzá frissítés,letölti,újra indul és 13%-nál megáll ezzel a hibaüzenettel: er: 0x01111002 majd újraindul a régi rendszerrel.Belső memóriában 500mega szabad mert arra gondoltam az lehet a baja,de nem jött be.
Ötlete lenne valakinek hogy mit lehetne kezdeni vele?
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Az L70-emen CM 13-van. Cserélni szeretném a microSD kártyát nagyobbra. Hogyan tudom lementeni az SD kártya tartalmát majd átmásolni az újra? Ha rádugom PC-re az kártyát PC-re nem lát semmit. Ha a telefont dugom rá akkor sem.
-
fradi81
veterán
Hello
Van egy ilyen telefon, viszont nem lehet rá telepíteni kevés a hely. Csak ROOT-olással lehet megoldani hogy használja az SD kártyát? Ha igen, ahhoz adhatna valaki leírást/linket, köszi.
-
Prosector
addikt
Hello!
Van arra vmi megoldas, ha nem bootol be a telefon?
A logonal mar megakad a boot, akarhanyszor nyomom a power gombot, rezeg egyet az akksi es megint megakad a logonal.
Koszi
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Egy másik telefonról vissza lett állítva erre a telefonra a telefonkönyv és a híváslista is. Meg is jelennek a visszaállított hívások, de az újabb hívások nem kerülnek bele a naplóba. Ez mitől lehet? Hogy lehet megoldani?
-
w.miki
veterán
Tudna valaki egy részletes leírást adni, hogy lehet gyári ROMmal frissíteni a telefont?
Olvastam, hogy LG flash tool kell hozzá, de az nekem semmit nem csinál.
Kell valamilyen gombot nyomni, vagy mást csinálni, amikor rádugom a telefont PCre? -
robi64
aktív tag
CM-14 alpha
-
sagesz93
addikt
sziasztok,
gondom van, édesanyámnak L70-ese van és egyik napról a másikra bejött ez a lila képernyős DBI Err fatal! üzenet..... A telefon teljesen stock állapotban volt használva.
Hogy tudom ezt megoldani? Semmilyen módban nem ismeri fel semmi a telefont, csak bejön egymeghajtóként és "image", "verinfo" mappákat látok.
-
törölt tag
Robi64 küldtem privit!
-
Feri1977
senior tag
Segítsetek nagy gondom van! Párom idegösszeroppanás szélén, a telefonja teljesen meghülyült, soha nem tölt fel csak félig stb., most nagyon muszáj lett volna használnia munkahelyén és feltette töltőre, 37 százalékos volt, levette töltőről és 17%-os lett, merült!!! Mi a gond, a töltő vagy az akkumulátor, vagy mit csináljon??!!
-
robi64
aktív tag
Hát ez tényleg lehetetlen,egy oldalról se lehet letölteni .kdz ROM-ot,pedig van egy tiz linkem.Na de ezzel még birjátok (igaz az utolsó .kdz),irjátok be az IMEI számot majd választod "Submit Query" és rákattintasz kétszer a KÉK linkre.Kinek nincs meg az utolsó .kdz ROM-a és szeretne áttérni custom ROM-ra,minden esetre töltse le.
-
robi64
aktív tag
@Ledfold
Ha van elegendő szabad hely (kb.380Mb) a belső memórián,szabadon letöltheted és frissitheted,ha nincs elég hely a letöltés el se indul.A letöltött frissitést a belső memoria "cmupdater" mappában találhatod meg.Frissités után a mappából törölheted a telepitett frissitést.
Magam az SD kártyát hordozható ként használom,ugy hogy ha akarom igy frissiteni,letörlöm pld. a Térkép (110Mb).... vagy másik app-okat és van hely.
Vagy letöltöd PC-re átmásolod SD-re majt törlés nélkül TWRP-ből telepited,Gapps-ot nem kell újratelepiteni.
@Hipnotic
Az IMEI számot megtalálod az elem alatt,vagy a dobozon ha nem dobtad el.Igaz ha beirod a linkbe az utolsó .kdz ROM-ot fogja kiirni (amivel akartad frissiteni) pld.10f akkor azt jeleni,hogy a telódon 10e volt (vagy ha 10d akkor 10c az én esetemben).
Az eredeti laf,aboot,recovery......particiókat kiszedheted a TE .kdz ROM-odból Windows LG Firmware Extract-orral.Na de itt a laf.img. -
Hipnotic
tag
Valami frissítést dobott ki a gyári rendszer. Frissítettem és ez után mar csak a TWRP jön be semmi más. Hiába rakom bissza a twrp mentésem, vagy az új CM 13-at. Mindig csak a twrp jön be. Mi lehet a gond?
-
robi64
aktív tag
válasz
Ledfold #1348 üzenetére
Visszatérés gyárira:
A lényeg,hogy visszalegyen állitva a download mód.
A mentett laf.img -et bemásolod az ADB mappába.
A kikapcsolt telót,tartva a HANGERŐ FEL gombot,csatlakoztatod usb kábelel a számítógéphez (megjelenik a fastboot mód),
majd beirod a következő paracssorokat:fastboot devices
fastboot flash laf laf.imgAksi ki-be,a kikapcsolt telót,tartva a HANGERŐ FEL gombot,csatlakoztatod usb kábelel a számítógéphez (megjelenik a download mód),
majd LG Flash Tool 2014-al flasheled a TE .kdz ROM-odat.Vagy,ha csináltál gyári ROM TWRP menést,visszaállitod és ugyanúgy a laf.img -et bemásolod az ADB mappába és beirod a következő paracssorokat:
adb push laf.img /sdcard/
adb shell
su
dd if=/sdcard/laf.img of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/lafAksi ki-be,a kikapcsolt telót,tartva a HANGERŐ FEL gombot,csatlakoztatod usb kábelel a számítógéphez (megjelenik a download mód),
majd LG Flash Tool 2014-al flasheled a TE .kdz ROM-odat.
Ezt a második eljárást azért irom,mert nálam (Win7 64bit) a CM-13 -on nem működik az ADB csak a fastboot.
Mind két esetben a telefon veszti a ROOT-ot és a TWRP-t.(gyári ROM)Nálam a hivottnál megjelenik a számom (alapértelmezetten),de itt próbáld változtani:
Telefon/hárompontos menű/Beállitások/Hivások/További beállitások/Hivóazonositó -
Ledfold
tag
válasz
robi 64 #1347 üzenetére
Szia!
Javaslatodra feltettem a Cm 13-at és valóban nem rossz. Mintha gyorsabb is lenne a telefon vele. Az nem teljesen világos hogy mi a teendő ha vissza akarok térni a gyárira netán, de remélem nem lesz rá szükség.
Lenne viszont egy kérdésem. Nem találom azt a beállítást ahol ki tudom választani hogy ha hívok akkor a hívott fél lássa a telefonszámomat. Alapértelmezetten a hálózat letiltja és ismeretlen hívóként jelenek meg. Ezt a régi rendszeren is be kellett állítani. Tudnál ebben segíteni hogy ezt hol kell ezen?
Üdv. -
robi64
aktív tag
válasz
Ledfold #1344 üzenetére
Nem értem ,hogy mit akarsz elérni az update.zip-el,vagy honnan szerezted?
Ha újra akarod telepiteni a randszert:
1-Ide ird be a teló IMEI számát,majd tölzsd le a .kdz gyári ROM-odat
2-Tölzsd le az LG Flash Tool 2014-et és használva a CDMA,DIAG,Normal Flash beállitásokat flasheld újra a ROM-ot.E beállitásnál NEM törli az adataidat,csak kijavita a ROM-ot.
Ami a ROOT-ot illeti használd a Purple Drake-et,2 perc az egész. -
Ledfold
tag
Fél napig küzdöttem a rootal aztán meguntam. Marad ahogy van. Ott akadt el a dolog hogy nem tudtam felmásolni az update.zipet a kártyára az ext2 fájlrendszerre, mert folyamatosan lerohadt másolás indításakor a windows 10. Windows 7-tel is próbáltam ugyan az volt a helyzet.
Elvileg mindent a leírások szerint csináltam.
Másképp is próbáltam:
A telefon recovery menüjében volt egy olyan menü hogy ADB-vel is lehet updételni ha feltöltöd vele az update.zip fájlt, de amint arra a menüpontra mentem a telefonon, módot váltott és a windows azonnal eldobta. Az ADB pedig nem látta a továbbiakban.
Van még olyan lehetőség hogy a cacheból lehet updatelni csak azt meg nem tudom hogy hol van és hogy jut el oda az update.zip.
Tehát az a lényeg, hogy nem sikerült átjuttatnom megfelelő helyre az update.zipet. -
Ledfold
tag
válasz
GEPESZ66 #1340 üzenetére
Úgyérzem valami nem működik. Szinkronizáció után a telefonon megjelentek új e-mailcímes kontaktok, de a goggle fiókban egy db új névjegy nem jelent meg. Tehát nincs senki olyan akinek nincs e-mailcíme de a telefonszáma benne van a telefonban. Mi lehet a gond? Sőt megjelentek olyan csoportok amiket a telefonon hoztam létre, de számítógépen nézve a google fiókot nincs benne semmi. Én ezt nem értem.
-
robi64
aktív tag
válasz
Ledfold #1339 üzenetére
Gyári visszaállításnál törölődnek az össz adataid és minden ami a telefon belső memóriáján van,mig az SD kártyát (ha van) nem bántja.
Névjegyek mentése: Névjegyek/Menű/Inport Export/Másolás SD kártyára,létrehozva egy .vcl file-t.Visszaállitás ugyan igy csak választod:Másolás SD kártyáról.
SMS mentés:SMS Backup,ezt használom,beállitva hogy SD-re mentsen.
Vagy ahogy @GEPESZ66 irja gmail.com szinkronizációval elmentheted a jegyzeteket,naptárt,névjegyeket,személyes adataidat,képeket Picasa Web Albumban.
Alkalmazásokat ne ments,inkább telepisd újra (nehogy ugyan azon maradj min voltál).
Maga a gyári LG Backup szolgáltatás nem valami szerencsés megoldás.
Esetleg ha gyárin maradnál egy tipp,ROOT-old és telepisd az SD Fix-et,igy irhatóvá teszed az SD kártyát és eggyes telepitett app-ot át is tudsz mozgatni az SD-re vagy törlöd a nem használt,fölösleges rendszeri app-okat (több memória marad).
Ha pedig custom ROM-ot telepitenél,mihez kell TWRP és amiből nagyon is jó,hogy mentheted a telefon boot,aboot,radio,EFS (IMEI),misc particiókat ami csökkenti az esélyt hogy lila képernyőt kapj (DBI err Fatal !),ami rég rossz. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Ledfold #1339 üzenetére
Ha be van állítva a gmail szinkronizáció,akkor alapból elmentődnek a tel.számok,naptár bejegyzések.
Erre azért nézz rá!
Ha nincs,akkor állítsd be,s indíts el egy szinkronizálást.
A képeket,egyéb tartalmakat PC-re dugva símán lemented.
Az SMS pedig,ha nincs mentés,gondolom nem gond. -
robi64
aktív tag
válasz
Ledfold #1336 üzenetére
Mindegyik ROM idővel belassul,igy a gyári is (megtellik a memória,data,cache).Magam ahogy megjelent az alső custom ROM (kb 1 éve) azokat használom.Jelenleg utolsó CM-13 -on vagyok,gyors,stabil,naponta fissitik.
Esetleg ha gyárin maradnátok csináljatok egy gyári visszaállitást,hogy újra begyorsuljon a teló. -
Ledfold
tag
Sziasztok!
Gyári vodás L70-em van. Kicsit lassúnak érzem a reagálását. Lehet hegyezni rajta ha lecserélem a gyári rendszert? Gyorsabb lesz vagy a két mag ennyit tud és kész?
-
robi64
aktív tag
válasz
volvoguy #1334 üzenetére
CM13-at használom mióta megjelent,frissitem ahogy megjelenik az újabb.
Természetesen csinálok mentést az előző ROM-ról mert megesik,hogy a következőben valamit elcsesnek.
Minden esetre nekem bevált,stabil.
Egy kicsit öregebb (stabil) a NamelessROM 2.1 OFFICIAL (5.1.1),eddig ez volt a kedvencem,megjelent a 6.0 változata de nem ajánlom,mivel abbamaratt a fejlesztés.
Itt medtalálhatod a össz létező ROM-okat. -
volvoguy
addikt
Üdv! Ilyen készülékem van, ez a 4.4.2 elég korlátozott, a legújabb főzött ROM-ok mennyire használhatóak stabilan a hétköznapok során? CM13 például? Köszönöm!
-
robi64
aktív tag
Ha valami okból az ADB nem ismené fel az /sdcard/ útvonalat akkor helyette /storage/emulated/0/ közvetlen útvonalat kell használni.
Itt az átjavitott 3.lépés TWRP és aboot telepités a #1324 hozzászólásból.100% működik,próbáltam. -
robi64
aktív tag
válasz
Hipnotic #1323 üzenetére
Vagy használhatod az @Orionhilles fórumtársunk leirását.
Csak CWM helyett TWRP recovery-it használj. -
robi64
aktív tag
válasz
Hipnotic #1323 üzenetére
Igen felmegy,D320n = w5n.
1-ROOT-olás
2-Bootloader nyitás
3-TWRP és aboot telepités (benne az utolsó twrp-3.0.2-0-20160407-w5)
4-TWRP-ből gyári ROM mentés (minden esetre)
5-CM-13 és gapps (pico) telepités
Mindenben benne a magyarázat. -
Hipnotic
tag
Sziasztok. D320n-re fel lehet rakni a w5-ös Cm13-ast? Ha igen mi a felrakás menete? Most gyári 4.4.2 van fent. Előre is köszönöm.
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok! Ehhez a telóhoz mi a legújabb droid? Nekem 4.4.2 van gyárilag.
-
robi64
aktív tag
Egyenlőre mind hordozható.
Próbáltam belső ként,de egyrészt nem sok alkalmazást lehet átpakolni,másrészt régebben sok bajom volt az SD vissza formázásal (sikerült is egyet kilőni).Most már ez rendben van de formázáskor törli a belsőt és az SD-t is.
Nem próbáltam de mondják hogy az app2sd működik. -
robi64
aktív tag
Fejlesztői beállitások/Többablakos mód.
-
pch
senior tag
Üdv!
Mi a gyári partició kiosztás.
Fel szeretném rakni a 13-ast, de átparticióztam már. -
Shany0811
tag
Sziasztok!
Lenne egy L70 d320n telefon, pár napja volt rajta messenger meg facebook app frissítés, azóta egyiket sem hajlandó elindítani, csak fehér/fekete képet ad ha megpróbálom megnyitni, másnál is fennáll ez vagy egyedi? -
robi64
aktív tag
PC-re telepited az LG Mobile Support Tool-t,telót kapcsold össze USB kábellal,a progamból telepitsd a meghajtókat,majd válaszd: további jellemzők/frissítési hiba kiküszöbölése,ami újra telepiti a romot és kitöröl mindent.
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Factory reset-et szerettem volna tolni egy L70-esre, mert vissza kell adni a cégnek. Menüből és a hard reset-re is a következő kép fogad, mikor újraindulna...
Hogy tudnám lepucolni szegényt? Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Háztartási gépek
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest