- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilSaint
csendes tag
[B]Üdv All !
Lenne 1 kérdésem hozzátok!Azt észleltem a készüléken,h mikor a kijelzöre nyomok a bal also sarokban 1kis szin elmosódást vagyis ilyen pupposodást észlelek,eddig azt hittem,h a fólia miatt van,de leszedtem és ugyan azt csinálja!Azt szeretném kérdezni,h nektek csinálja e ugyan ezt?Mert ma 1hetes a telefonom és vissza akarom küldeni!
Ha valakinek ugyan ez a gondja vagy tudna segíteni vagy vmi okosat ajánlani az PLS irjon ide,vagy a lilsaint1990@freemail.hu - Email címemre!
Előre is kössz mindenkinek!
Bye-All ![/B] -
edemsmp
csendes tag
Az LG KP500 bevezető ára 229 euró.
-
Lirion
addikt
Se hsdpa, se wifi, se ff kamera, kicsi belső memória. Így hirtelen ennyi jut eszembe. Kíváncsi vagyok az árára, mennyire lesz középkategóriás.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
no erre térjünk vissza amikor kiderül mennyire is lesz olcsó ez a cucc.alsókategória oké, ott még a kamera hiányát is elnézném sok esetben, nem érdekel.de ez a középkategóriában és annak sem az alján fog csatána szállni ott azért csak kéne már.ja meg akkor minek 3MP kamera ha nincs AF.
-
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
szerintem nem szabad a SE feje után menni hogy csak a csúcsmodellbe kell betenni(mondjuk ők még abba sem sokszor)
-
-
joey04
titán
wifi nem gond hogy kimaradt ebben a kategóriában az ff 2008ban nagyon gáz...
egyébként nem lenne rossz -
mrlujoak
veterán
Na, mi lesz itt...
3 megapixeles fixfókuszos kamera?!
Ezekszerint a SE, Samsung, HTC után a másolós LG is belépett a 3megás fixfókuszosok körébe...mrlujoak
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #11 üzenetére
+wifi és legyen 5-10el több
(csak kéne tudni, hogy milyen összeg is legyen több ennyivel
)
-
szilu84
tag
válasz
Dr.Anonymus #11 üzenetére
ja, nem rossz, bár ez még csak animált videó
-
<NewL>
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
ez nem az a kategória...
de nagyon jónak tűnik így is..
pláne a videó alapján -
Magnum_
nagyúr
elöröl tök jo (kivéve a 3 gombot) hátulrol igénytelen
miden iylen 3" körüli érintösbe kötelezö lenne sztem a wifi, akkor legalább van némi értelme.
-
Croissant
aktív tag
hú, ez számomra ideális készülék lehet egy baráti áron.
pont a napokban gondolkoztam, h kéne venni vmi jobbfajta telót, nem kell, h okostelefon legyen, és azért ne legyen már 140k, mint a csúcs
ez még akár szóba is jöhet -
szilu84
tag
jónak tűnik, remélhetőleg az ára is az lesz
-
AS
félisten
Csak azt nem tudom mért kelet lemásolni a Samsung wiglet ikonjait....
-
(An)Dante
őstag
Az LG Press ennyít árult el:
LG Electronics (LG), a worldwide technology and design leader in mobile communications, announces the launch of LG KP500 with an affordable introduction price never offered before.
The LG KP500 will be available at the end of October 2008 in Europe and then on to the rest of the world. The price of the LG KP500 will be announced during the launch. -
Amennyiben ezt a középkategóriába kívánja pozícionálni - árban is - akkor sztem tarolni fog
-
Morden24
nagyúr
Szerintem kifejezetten csinos kis készülék, de ezzel a 3-as alsó gombsorral valahogy nem vagyok kibékülve, bár jóval szimpatikusabb ez a süllyesztett design, mint a KC910-é.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG megfizethető árú, 3 hüvelykes érintőkijelzővel és 3 megapixeles kamerával felszerelt érintőkijelzős mobilt mutatott be.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest