Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Szimpatikus így első ránézésre. De a kijelző felbontás...
-
RaveForce
veterán
válasz
vehement69
üzenetére
máshova szánták inkább. ennyi.
-
vehement69
senior tag
eléggé retros a külseje, nem bejövős, drága, szóval szerintem bukta.. az LG-től meg pláne, az elmúlt időszakban magasra tették a lécet, jó lenne, ha mindig megpróbálnák átugrani, mert nem kéne elindulniuk ebbe az irányba. GYÁSZ.
-
Borify Péter
aktív tag
elég gagyi formája van:S
-
Ricardo
titán
Ennyiért inkább egy "régebbi" de komolyabb készüléket vennék. 6300, K800.......és még lehetne sorolni. Nem azzal van a gond hogy low end. Ennek 10.000-nél nem szabadna drágábbnak lennie.
"Persze lehet adni a gyerek kezébe komoly masinákat is,csak aztán nem kell csodálkozni rajta,ha kicsavarják a kezéből.."
Sajnos ez nem függ a készülék árától. Az aki ilyet megtesz sok esetben nem mérlegeli a készülék árát (illetve lövése sincs hogy az milyen készülék az áldozatnál), csak annyi a cél hogy elvegye a mobilt.
Szerk: A többivel egyetértek. én sem adnék méregdrága készüléket a gyermekem kezébe.
-
kaller1
veterán
-
Egzee
őstag
Szerintem még gyereknek sem jó suliba... Már 6.-kos koromban (köhhhööömm OMG 9 éve...) már a T610-es SE-mben is volt VGA kamera... Ezért kicikizik a gyereket... Szeretem és használom az LG telómat és hiszek bennük, de ez hurka!
-
zombinyul
addikt
válasz
Ankhiszesz
üzenetére
Nekem tetszik.Aranyos,alaptelefonak tökéletes készülék.Biztosan lenne á kereslet.
-
Ankhiszesz
tag
Elég aránytalanok a formái.
-
amanoba
őstag
hát nem egy különösebben megkapó készülék...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
arról nemis beszélve, h nem VGA kamera volt benne 
Persze lehet adni a gyerek kezébe komoly masinákat is,csak aztán nem kell csodálkozni rajta,ha kicsavarják a kezéből...