- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Érdekes kis tok. Jól karcol.
-
Kasya
nagyúr
válasz
gyikhuszar #44 üzenetére
Itt ugy latom a legtobb emberben kicsit rosszul csapodik le ez a karc dolog...mint a Flex eseten a hajlitas.
Ha tok nelkul hasznalja valaki a telefont, ahogy en is, ugy kisebb eselye van a karcoknak, ha tudatosan rakja el/le a keszuleket.
Azonban, ha "zart" tokot hasznal az ember, az a designen kivul a komolyabb serulesekre lehet hatassal. Megvedheti a hazat az esestol pl. Azonban, a kijelzo es az azt vedo fedel szorosan egymashoz simul, igy az oda bekerulo homok, gyemant (ki tudja ki mit hord a zsebeben) porszemek sokkal intenzivebb hatast fejtenek ki.
Aki azt mondja, hogy tok nelkul nem karcolodik, az hazudik. Mikrokarcok mindig keletkeznek egy kijelzon, ha az rendeltetesszeruen van hasznalva. Nekem a GG nelkuli S3 mini pl. egy esesnel rogton 2 ponton "kipattant", legalabbis olyan szintu karc keletkezett rajta. N8 GG1 viszont bar kis karcok vannak, a fizikai munka mellett is amit az kibirt, csodalatos. L1020 GG3....egy het utan 3 mikrokarcot lattam meg rajta. Tehat ez se tokeletes... Ellenben biztos vagyok benne, hogy a nagyobb seruleseknek jobban ellenall.
Aki tokba hordja a telefont es abba homok megy, az karcolodik...nincs mese. Talan ha majd legmentesen zarnak
Aki tok nelkul hasznalja, ott is ugyanugy karcolodhat ugyanabban az esetben, csak kisebb mertekben, hisz nem nyomodik a kijelzore kozvetlen egy fedolap.Szerk: helyesiras...
-
roli543
őstag
Szívesen elviselnék ilyet Sony telefonokhoz is..
-
gyikhuszar
tag
Annyira én sem vigyázok a sajátomra. Újonnan vettem anno és még mindig elég jó bőrben van. Egyszerűen ezek az újabb, mérsékelten karcálló üvegek nekem sokkal gyatrábbnak tűnnek. Jogos ez a felvetés vagy valahol máshol keresendő a "hiba"?
-
M5Norbi
őstag
válasz
gyikhuszar #44 üzenetére
Érdekesek ezek a karcok.
Az előző telefonom egy SGS1 volt ugye Gorilla Glass 1-es üveggel.SOHA nem volt tokban és fólia sem volt rajta soha illetve simán zsebben hordtam. Mikor akkut vettem bele és megkérdeztem a mobilboltost hogy mit szól hozzá (nem akarta megvenni mert volt már neki egy) el volt ájulva hogy milyen szép maradt a kijelzője fólia nélkül.
Ami igaz: soha nem tettem mellé kulcsot vagy ilyesmit max pzs.-t.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gyikhuszar #44 üzenetére
Semmi sem karcálló, még a GG üveg sem. Vigyázni kell rá, az említett készülékek tulajai bizonyára hanyagok voltak.
-
gyikhuszar
tag
Szervusztok!
Sokan írjátok, hogy karcolódhat a kijelző (toktól függetlenül). Na most ezeken az újabb csúcstelefonokon már elvileg gorilla glass II van. Ennek ellenére ez is karcolódik és az általam egyszer szemügyre vett, alig használt Sony Xperia Z1 eleje is nagyon hervasztóan nézett ki. A hátuljáról (ami sima üveg) nem is beszélve.
Jelenleg egy több, mint 3 éves HTC HD2-t használok és egyetlen egy mikronnyi karc nincs rajta, pedig fóliát sosem látott. Most akkor hogy van ez?
Csak azért kérdezem, mert lassan cserélném és nem akarom azzal kezdeni egy 100+ ezer forintos telefonnál, hogy vegyek rá fóliát, gusztustalan szilikon/műanyag tokot és egyebeket.
-
sutyesz96
őstag
elsö ránézésre tetrisnek is elmenne..
-
Cyberpunk
félisten
Jó gagyi.
-
ted_mosby
senior tag
Gondolom zabálja az akksit ezerrel.. Akkor meg nálam már régen nem nyert..
-
Paul119
addikt
Hát ez valami eszméletlenül igénytelen
Hallom ahogy mondják egy bizonyos helyen hogy occo ezeöccá -
BOBAKILL
őstag
válasz
szabyka95 #36 üzenetére
Oké, nem tudtam. Így már érthető a dolog.
Kasya: Anno volt egy xperia minim. Kulccsal véletlen meghúztam és semmi baja sem lett a kijelzőnek.
Szóval annak nem hiszem hogy ártott volna egy tok.
Nem tudom elképzelni hogy annyira kikezdené egy tok a kijelzőt, de lehet tévedek. Puding próbája az evés. -
dsr
senior tag
Nagyon jó tok
-
b4zsi-
őstag
Az a baj, hogy karcolhatja a kijelzőt pedig tényleg hasznos kiegészítő. Nekem tetszik, de fóliával biztos nem rontanám a kijelző képét, használatát.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #25 üzenetére
jött egy hir a hétvégén,hogy minden LG telefon rögtön a 4.4-et kapja..átugorva a 4.2-4.3-at.. És minden telefon megkapja a Knock-on feloldást.
Vagy 7-8 telefon a listán volt. -
Ferenczi Áko
addikt
Engem az érdekelne, hogy ez 4.3 vagy már 4.4 lesz-e?
-
draco31
veterán
L5 II-esen már van KnockOn, az már más kérdés, hogy lerakom az asztalra, és akkor is feléled tőle.
-
szabyka95
őstag
válasz
Lionking01 #3 üzenetére
nem AMOLED a kijelzo, ergo nem kepes kikapcsolni bizonyos pixeleket, pontosabban nem bekapcsolni
IPS kepernyo, hattervilagitas van, ami mindenhol ugyanolyan intenziv
a kis ablakban a dolgok szinesek, mashol pedig fekete minden -
wertigo1984
őstag
válasz
Lionking01 #3 üzenetére
Szerintem nyugalni allapotban vagy nagyon minimalis vilagitasa lesz, vagy semmi. Max ha uzenet vagy nem fogadott hivasod van, akkor vilagit. En igy tudnam elkepzelni.
-
Kasya
nagyúr
-
-
gerilee
aktív tag
A kis ablakos covert a Samutól, a duplakoppot a Nokiától "kölcsönözte". Esetleg valami egyedi ötlet?
-
toldy
őstag
Azon gondolkodtam hogy csinálhatnának az ilyen tokba egy billt, kivülről, mint pl az MS surface-nek a szövet bill.
-
BOBAKILL
őstag
Azt tudom, emlékszem. De az LG kicsit továbbgondolta a dolgot. Mindegy, a lényeg hogy mostanában tetszetős dolgokkal állnak elő, nem csak a hw-t erősítgetik. Szoftveresen is hasznos kis dolgok vannak az LG telefonjain. A samu is talál ki jó dolgokat, de az LG szerintem jobban megcsinálja.
-
BOBAKILL
őstag
Nagyon király hogy a kis ablakban fel lehet venni a hívást. Le a kalappal az LG előtt!
Olyan dolgokra fókuszálnak ami tényleg hasznossá teszi a használatot. -
Lionking01
tag
Lehet, hogy én nem értem, de ugye ez nem fogja tudni teljesen kikapcsolni a képernyő nagy részét, és csak a kis ablakot bekapcsolva tartani? Tehát eszi majd az akkut, mint az állat. Semmi értelmét nem látom. Eddig a legjobb, és leghasznosabb dolog az értesítő led, ami ráadásul, szinte semmit sem fogyaszt.
-
Gambas
tag
Nekem csinált 3 pici karcot a kijelzőn a gyàri Note3 view cover,ahol a kisablak alja van pár nap alatt!!Azt hittem megőrülök!Azonnal levettem,50 euro kuka😟Remélem Lg jobban csinàlja.
-
HawerKing
őstag
Ez a létező legjobb tok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest