- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #28064 üzenetére
esetleg hardbrickelni valahogy a telefont, hogy ne lássák a bootloader unlocked warningot...? redditen van egy topik, ahol mondanak ezt is, azt is. valakinek megjavította a német telekom warning ellenére, de állítólag az angol lg sem problémázott, holott előzőleg azt mondták, hogy nem javítják, ha nyitott a bootlader.
-
benfolds
őstag
válasz
Stauffenberg #28059 üzenetére
köszi szépen a tanácsot! nem tudtam, hogy nem lehet visszazárni...tényleg minden telefonnál másképpen megy minden...(nekem eddig sony-m és htc-m volt).
esetleg az nem lehet megoldani, hogy még azt se írja ki, hogy a bootloader nyitott? fekete kijelző, és ennyi.
-
benfolds
őstag
sziasztok! egyik barátom g4-ének tönkre ment a processzora. a telefon még garanciális, de azt mondja, hogy szerinte nem érdemes elküldenie a szervizbe angliába, merthogy látni fogják, hogy nyitotta a bootloadert. állítólag annyit kiír, nem mindig fekete a kijelző (nekem nem volt még lg-m, csodálkozom, hogy ilyet kiír, de mindegy. a telefont én nem láttam). zárni nem tudja a bootloadert, mert olyan szinten nem lehet hozzáférni a telefonhoz. mit lehetne tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest