- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Letiltás - hogy is van ez?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vic61
senior tag
válasz stemplar07 #21431 üzenetére
Basszus, persze, hogy nem szedtem le...köszönöm...
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Nekem a szülinapi IGO azt írja ki indításkor, hogy Content error, global_cfg not found...
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Talán vótmá, de közvetlen Mega link:
AndroidNow HD v9.4Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
Má megint nemazé, de AndroidNow HD v8.4-el alapbeállítással Antutu v5.6-on 44357 !!!
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Innen tudjátok letölteni a jövőben az AndroidNow HD frissítéseit ANHD v8.4
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
Most nemazé, de felraktam a AndroidNow 8.2-re a 8.3 -as update-et, és láss csodát, 43704 Antutut dobott!!!
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Vótmá? AN HD v.7.6
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Tegnap sírtam Nektek, hogy az új Chupa 3.0 25-27-es Antutut produkál...nos...fent hagytam... most nyomtam kíváncsiságból egy Antutut, és 41566-ot írt... Basszus...ha Valaki ezt megmagyarázza, úgy, hogy el is hiszem, odaadom a telefonomat...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Valami nagy gebasz van...a Chupa 3.0 felrakása után kiírja, hogy nem rootolt a teló.
Feltaktam a Rin kernel 1.2-őt, jó lett.
Az Antutu azonban 23277 (!!!) pontot dobott kétszer is egymás után, és érezhetően lassú a teló...nem értem...Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
válasz zoleeno1 #11271 üzenetére
A playen lévő TB jó a Lollira. Az Androidnow HD 6.0 műkszik, de a 6.0 v2 hibás. Úgy néz ki, mint ha nem lenne rootolt a teló. Sőt, csak gombokkal lehet recoverybe tenni. A Csupa v2 viszont a kernelével hibátlan...
Azaz, szerintem sokat kajál, többet, mint az 1.0...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
Felraktam az új Csupát, és a TB azt írja ki, hogy nincs rootolva a telóm.
Létezhet, hogy flash-el feltett rom nem rootolt???Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Az AndroidNow 5.0-ban már működik az összes app a Körben!!!
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
Kikérem a sorstársaim nevében...remélem csak vicceltél...reagálj, mert legorombítalak, ugyanis a kör nem csicsaság, hanem qrva jó fejlesztési tényező, amit más gyártó még nem követett. Nagyon hasznos, csak ott a bibi, hogy Lolliban nem mindegyik ikon működik...szentem ezen dolgoznak... +10-es egy normális hátsó töltésű tok, ennyit megérdemel az eszközünk...Én eleve a tok-töltővel vettem, kimondottan hátradőlős elégedettségben...
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
válasz NandorHUN #9837 üzenetére
Az igazság az, hogy a rosz tapasztalatok alapján, hanyagolom az ANow-t.
Nálam utoljára a 3.2 volt fent, és keményen, érezhetően jobb volt a Csupa...nemtom milyen a 3.4, de olvastam a csendzslogját, sokkal nem javulhatott...marad a Csupa az 1.7-es kernelével...
Backupban benne van, ha Valaki nagyon kíváncsi, visszakövetem, de meggyőződésem, hogy nem érdemes....[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Kedves Nagytudású Sorstársaim...tudjátok miért nem működik a körben az app a lolliban?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
-
Vic61
senior tag
Chupa alatt a QuickCircle-ben nem reagál egy csomó Quick ikon. Másnál?
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Chupa-ban hogy lehet recovery-t nyomni, csak kombóval?
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Akinek a Warning! felirat és a többi blabla jelenik meg minden újraindítás után, ezt kell flash-elni, és láss csodát! Skin1980 okossága
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
AN HD 3.2 -nél nem műkszik a Titanium biztonsági mentése. Valaki?
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
válasz zoleeno1 #8354 üzenetére
A Now HD 2.4-ben nincs is lehetőség a dalvikról ART-ra átállításra. Azt írja, hogy az ő dalvikja gyorsabb, mint az ART...
Ha lenne se próbálkoznék, mert a 2.2-nél átállításkor úgy elqrta a telefonomat, - állandóan kijött az ablak, hogy leállt a system - hogyha nem lett volna TWRP backup-om szívtam volna, mint a torkosborz...
A 2.4 viszont eddig nagyonjóóóóóSamsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Van már új AndroidNow HD 2.4RC1 V10N
Reménykedjünk, hogy ez jobb lesz, mint a 2.2...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Próbálta már Valaki a CM11-et?
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Na, már meg is jelent a javítás AndroidNow HD 1.5.1
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
Nem javaslom feltenni az AndroidNow 1.5 HD-t, ha nem wipe-olsz, akkor is megteszi, és ráadásként unrootol.
Visszaroot nem megy. Még jó, hogy csináltam egy backupot a TWRP-ben, mert szívhatnék...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Most nemazért, de reggel 6-kor vettem le a töltőről, és komoly használat mellett, internetezés, rengeteg telefon, e-mail, + flash frissítés, stb., és 70 %-on vagyok, ami máskor még soha nem jött össze. Lefordítva, nagyot javult az akkuidő!!!
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
válasz -FreaK- #6809 üzenetére
A Cobalt téma az Aromában választható, én már régebben is használtam, nekem nagyon bejön. Utána sajnos csak újabb flash-el tudsz stock témára váltani.
A Beállítások/Kijelző/Kezdőképernyő/Témánál felajánlja ugyan az általad írt lehetőségeket, de nem reagál rá, marad a telepített téma. Biztosan lesz majd rá később lehetőség, hogy itt változtatni lehessen...de ne legyünk telhetetlenek...
Ha nincs már számológéped, a körablakban akkor is megmarad, ha kiválasztod...ha nincs körablak, telepíts egy szg.-t én pl. a RealCalc-ot használom, mert szép.Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
Felraktam az AndroidNow HD 1.2 v10L-t.
WIPE nélkül, ugyanis lusta vagyok, és kíváncsi voltam, mi lesz. És lőn csoda, tökéletesen megy a gép!!!
Raktam bele egy kis izgalmat az aromából, és egyszerűen szuper!!!Az EFS mappát külön el lehet menteni TWRP recovery backup-pal.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
-
Vic61
senior tag
válasz -FreaK- #6531 üzenetére
Van valami changelog, hogy az l miben jobb a pl. i-nél?
Amúgy grat. olvastam a tervezett 1 hsz.-t, szép munka.
Annyit hozzátennék, lehet, egyedi a problémám, hogy amikor Stump-al rootoltam, elsőre nem sikerült.
Nem lehetetlen, hogy először fel kell tenni a Playből a SuperSU-t, és utána kell Stump-olni?
Ugyanis, másodszorra - amikor már fent volt a SuperSU, simán rootolt lett.Te sem tudod, hogy a körablak megjelenítési idejét lehet-e valahol állítani?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
A körablak megjelenési idejét lehet valahol állítani? Most olyan 5 mp, szerintem lehetne akár 15 is...
Samsung Galaxy Fold
-
Vic61
senior tag
Hali!
Rootolni a Stump-v.1.2.0-val lehet?Samsung Galaxy Fold
Új hozzászólás Aktív témák
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- iPhone topik
- További aktív témák...