- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Hupsz rossz topic.
-
Eli577
senior tag
válasz
danikollar #37 üzenetére
Ez igaz, van is olyan készülék ahol megcsinaltak, viszonz a legtöbb esetben nem élnek ezzel a lehetőséggel.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kár a csökkentés
Cserélhető 3000mAh, kicsit vastagabb még, de jobb akkor.
-
danikollar
őstag
De miért nem raktak microSD foglalatot a sima változatba is?
-
Szívesen kicsomagoltam volna. Bár az anyaghasználata picit csalódás.
-
vicze
félisten
-
Xaels
félisten
Magam részéről nem tartom szükségesnek a kártyafoglalatot, ha legalább 32GB háttértárral van szerelve a készülék és OTG képes. (A HTC One-al havernak dobtam mSD-re egy majd 1GB-os holmit ezzel) Inkább legyen annyival nagyobb az akkumulátor.
-
Eli577
senior tag
Én nem tudom honnan van a szöveges része a hírnek, de ha végignézzük a videót, akkor esetleg feltűnhet, hogy amit belerak akku, az nem 2160 mAh, hanem 2610mAh....rá van írva vazze....
Kéretik javítani a szöveget, mert azért az nem mindegy hogy 2100 vagy 2600.
-
-
banhammer
veterán
A tapétavágó pengéjét soha, de soha ne toljuk ki a penge letörését könnyítő bevágásnál tovább.
Nagyon súlyos sebeket tud ejteni a letörő penge vagy az emiatt megcsúszott kés.Az ilyen embereknek meg nem csomaglás jár hanem papírzsacskó!
-
Cyberpunk
félisten
Mert nálunk nincs rá igény mi?
-
Probert75
addikt
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Ez a gyerek egy kretén. Mindent dobál, kapkod és flegmán bemutatva slendriánul csinálta az egészet, mint akit nem is érdekel.
Viszont azt a sötét szövetet ajánlom a Mobilaréna szerkesztőinek figyelmébe. Egy ilyen szürkés szövetbe beruházhatnátok ti is, hogy a fókuszálás a Mobilaréna tv-ben jó legyen. És a készülékek is jobban látszanának, mint a fehér laminált asztallapon.
-
Jóval nagyobb eltérés van a kettő között.
A Polimer nem tartalmaz sok (vagy egyáltalán nem) folyadékot, emiatt tud vékonyabb és könnyebb lenni, mint az Ionos, mert nem kell strapabíró falat csinálni az akkunak. Kb. ennyi előnye van, a hátrányok jóval nagyobbak: Különleges töltési eljárást igényel a Polimeres, túltöltés esetény lángra kaphat, kilyukadás esetén is. Mint írtad, kevesebb feltöltési ciklusra is képes, mint az Ionos. Szóóóval nem sok előnye van, annál több hátránya. Persze a lángra kapás csak szélsőséges esetben fordul elő, tele van az akku meg a töltő védelmi elektronikával és megoldásokkal, de az ördög sosem pihen. -
csubííí
senior tag
Most vagy ebben a cikkben van hibásan feltüntetve a Koreai aksi kapacitása 2160 mAh ( amire nemrég én is hivatkoztam ) vagy a külföldi oldalakon,mert ott mindenhol 2610 mAh van feltüntetve.
-
blade zte
őstag
A xiaomi m3-ban csak 3600mah lesz, valószínűleg nyitható hátlappal.
Bárki bármit is gondol, a koreaiak a saját népüknek biztos csak jobbat gyárthatnak. A felettem írkáló kommentelő is mondta, hogy elvileg az a fajta akksi jópár téren jobb. Valószínű, hogy nekik minden sarkon van feltöltőhelyük, és nem annyira tragédia a kissebb méret.
-
Márkosz
tag
Ez a videó a kicsomagolásról, szabájosan idegesítő volt!
-
csubííí
senior tag
Az aksi része egy kicsit sántít. Míg a Koreai 2160mA-es az Li-Io aksi (megjegyzem minden mobilgyártó ezt a típust használja) addig a 3000mA-es az Li-Po. Azok az oldalak ahol a részletes leírás található mindenütt a 3000mA-es Li-Po-es aksi van feltüntetve A Li-Po-es aksi előállítása drágább,kisebb helyen elfér,könnyebb,energiasűrűsége kisebb,a hideged nem szereti se a túl meleget és jóval rövidebb idő alatt elhasználódik (kb. fele idő alatt).
Míg a Li-Io kb. 1000 töltés után kezd veszíteni a kapacitásából addig a Li-Po kb. 500 töltés után.
Akkor most melyik is a jobb? A Li-Io ami többször tölthető vagy a Li-Po ami kevesebbszer?
Ezeket találtam a neten a két aksi típus eltérése között. -
pusszycat
nagyúr
"korai kiadás" ilyen van?
-
BenHans
addikt
válasz
ricshard444 #11 üzenetére
Az éneklést kihagytad...
-
Hat ez a kicsomagolas borzalmas volt.Az arc dobal mindent, sziszeg, rohog, horog, mantrazik
-
domerator
veterán
Ez de kretén variálás az akku kontra tárhely... hányás amit a gyártók művelnek a jónéppel...
-
vicze
félisten
Mondjuk a Koreai változathoz a videó alapján 2 aksit adnak.
Amúgy nagyon "elegáns" a kicsomagolás. -
joey04
titán
inkább fix 3000 mAh
-
Pantal
senior tag
Tehát a cserélhető aksi miatt csökkent annak kapacitása? Ezek szerint jobb, ha az aksit nem tudjuk cserélni (már akinek nincs rá igénye), legalább tovább fogják bírni a készülékek. MicroSD-t meg lehet rakni mondjuk az oldalába is, mint sim kártyát.
-
tetszik ez a telefon, mind a két verzióban elfogadnám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest