- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
Én csak azt nem értem, hogy miért nem egy normális kalibrátor teszteli ezeket a TV-ket. A DisplayCal azonkívül, hogy nem a legalkalmasabb arra hogy woledet, vagy akár TV-t kalibrálj, és ha csak egy i1 Display Pro-t használtok, akkor konkrétan rontani fogtok a gyári alapbeállításon, nem beszélve arról, hogy 2,2-es gammára akarjátok belőni, a fehér pontról, pedig említést sem teszek. Már csak emiatt is totál fölöslges így tesztelni a TV-t, és nagyon ellenjavalt mindenkinek az általuk megadott beállításokat használni, a teszt pedig minimálisan sem hiteles. Bárki, aki minimálisan ért ehhez, tisztában van ezzel, én csak azt nem értem, hogy aki nincs, az miért teszteli? Konkrétan szégyen ez az oldalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest