- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
trooper44
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a TV Scart OUT-ja hogyan működik? Milyen jelet tud továbbítani, és melyik beállításhoz lehet hozzárendelni?
Van arra remény, hogy a felvett adásokat a scarton leadja?
Üdv, T
-
trooper44
csendes tag
azért ha valaki lát változást, szóljon, én addig nem cseszem el a most belakott sw-t, ami nem olyan rossz
-
trooper44
csendes tag
Sziasztok!
Használja valaki 2 vagy több műholdra a dvb-s részt? Nekem sehogy sem akarja a diseq-et kezelni.
-
trooper44
csendes tag
Elnézését mindenkinek, hogy nem olvasok vissza 2000 oldalt, de lenne egy gyors kérdésem. Eddig STBről használtam a TV-t, most már van CAM modulom, így onnan megy a TVzés.
Nem tartom magamat balfaxnak, de ilyen egyszerű dolgot, mint "csatorna törlése" nem találok.
Én vakultam meg, vagy valóban nincs ilyen funkció?
És jól emlékszem, hogy a TV-n a Chansort progival előállított listát sem lehet betölteni, mert nem jön elő a Hotel mode?
-
trooper44
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy DVB-S2-es funkcióját használja-e valaki a TVnek? A műholdas digi előfizetők is kérhetnek már csak kártyát + modult, és érdekelne, hogy más szolgáltatónál (vagy akár a diginél) hogyan muzsikál ez a dolog a TVben.
Emlékszem, páran írták, hogy lassú a csatornaváltás. Ez mennyire idegesítő, ezen kívül van-e bármilyen kritika? Vagy érdemes belevágni, és a beltérit lecserélni?
-
trooper44
csendes tag
válasz
trooper44 #1695 üzenetére
Válaszolok magamnak az ARC-al kapcsolatban, hátha valakinek majd szüksége lesz rá.
Sikerült kinyomoznom a hiba okát, és egy kis trükközéssel működik is rendben.
SZóval azokkal a készülékekkel, amelyikek tudják a Simplinket, azokkal rendesen működik az ARC. Azonban akkor, ha a 2.3.4. HDMI aljzatba áram alatt (tehát készenléti helyzet is elegendő) be van dugva egy nem simplinkes eszköz, akkor a TV nem kapcsol át ARC-ba.
Megoldás:
Abban az esetben, ha a TV-t kapcsoljuk be először, és be tudja tölteni és elindítani az ARC-ot, akkor már áram alá lehet tenni a nem simplinkes készülékeket is. Én úgy oldottam meg, hogy a beltérimet kapcsolós aljzatba dugtam, és kb 15 mpel a TV bekapcsolása után indítom, s ekkor rendesen visszaadja a HDMI1 porton az erősítő felé a HDMI 2,3,4-en lévő eszközök hangját is.
-
trooper44
csendes tag
válasz
Yogibear974 #1709 üzenetére
No akkor nem nyomok rá a frissítésre, ha ennyire meghülyíti a készüléket.
-
trooper44
csendes tag
Sziasztok!
Hektikusan, mára már sehogy sem működik az ARC a TV-n, de fogalmam sincs, miért...
Eddig 2 HDMI-s eszköz volt a tvre kötve. Egy LG BlueRay 3D házimozi lejátszó, plusz egy Sony HDD felvevő. Az első az ARC HDMI portba, a 2. egy simába. Szuperül működött az ARC funkció egészen addig, míg nem jött be a képbe a Digi TV új Kaon HDMIs beltérije. Az első gondom az volt, hogy utóbbihoz csak 1m-es kábelt adtak, s mivel ez rövid volt, így az ARC-os BD kábelét kapta a KAON, a házimozi pedig a rövidet.
Elsőre jó volt minden. Majd 1-2 nap után nem mindig váltott az ARC, így gondoltam a kábel a ludas, így vissza minden. De a "régi" kábellel sem ment mindig, sőt a mai naptól kezdve sehogy sem a hang továbbítása. Csináltam mindkét készüléken gyári visszaállítást, kipróbáltam mind3 kábelt, de semmi.
Van valakinek tippje? Fogalmam sincs, hogy a HDMI kábeleim 1.2-3-4-esek-e.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest