- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
xpedient
tag
válasz
pomo-sapiens #1189 üzenetére
2m-ről nézed az 1m-es képátlójú tv-t? Hát onnan még a pixelek is látszódhatnak. Nekem 6m-es a nappalim, ilyen távolságról nekem tök jó nézni a sima tv adásokat, filmeket ekkora tv-n. És csak a 3D-ért nem szeretném közelebb húzni a kanapét a tv-hez.
-
xpedient
tag
válasz
pomo-sapiens #1183 üzenetére
Pendriveról néztem a videokat igen, meg az LG saját 3D world nevű menüjéből. Hát ha oda se rak ki lenyűgöző filmeket a gyártó, akkor sehova. De nekem az is nagyon gyér volt. Meg LG Cinema 3D bemutatókat töltöttem le a netről, amik a bemutatótermekben is futnak a tv-ken.
Egyébként nem értem mi a különbség ha pendriveról, vagy külső meghajtóról játszom le a filmet. Most a dvd/blu-ray lemezen is csak file-ok vannak, azokat meg át lehet másolni pendrivera is.
Egyébként nem rossz tv ez, csak ennyi pénzért drága. Most akinek a 3D kell, az vehet 120e-ért is, csak az nem okostv, meg nincs benne pvr. Az okostv rész amúgy se nagy durranás egyik tv-n se, egy sima alaptv-t is fel lehet okositani ha van rajta hdmi. 12e Ft-ért már nagyon szuper androidos tv box-okat lehet kapni, amiken gyors a böngésző is, lejátszik mindenféle filet, meg sok 1000 alkalmazást lehet rá telepiteni. Akár játszani is lehet vele. Nem is értem miért szarakodnak itt a gyártók a sok sajátfejlesztésű okosalkalmazással, egyszerűen tennének rá androidot, aztán arra meg mindenki olyan programokat telepit, amilyeneket akar.
Érdekes az árképzés is, nekem a 640S-es LG 178e volt, a 660S, ami csak abban különbözik elvileg a 640-estől, hogy alapban adják hozzá a Magic remote távirányitót, az 40e-el drágább. Ha meg külön veszem meg a távirányitót, az csak 10e Ft. Vagy van más különbség is köztük? -
japy
őstag
válasz
pomo-sapiens #1183 üzenetére
Nincs az USB lejátszással semmi gond! Ott is szépen látható a 3D csak olyan minőséget is kell lejátszani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest