- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Peter Kiss #7 üzenetére
pedig okos ember volt aki kitalálta* ... ugyanis rengeteg user-re van haátssal, hgogy mi van a neve alatt ... (rám is az volt annó) (most már zavar, már'csak azért is mert hülyén hangzik ez a kedvenc, meg semmit sem jelent, hogy valaki újonc, vagy addikt - na ez a másik hülye név.)
*így - úgymond- nem a levegőbe írdsz, hanem marad valami nyoma, hogy mennyire vagy aktív egy fórumon. Sok helyen rossz formában tálalták a rangokat már a kezdettől fogva, de szerintem a PH! ezt kreatívabban oldaotta meg. Főképp a Godlike! volt a legtitokzatosabb, legendák keringtek róla XD
ha lehetne, kérnék lefokozást senior tagig.
legszebb POST a fent linkelt topikban
számomra abból a szempontból jó a magasabb rang, hogy talán szavahihetőbb vagyok ha el kell adni valamit, meg korábban nem egy MOD tudta a tel.számomat, tehát aki réegbbi tag, annak még így is jobban el lehet kapni a tökét, mert sokan ismerhetik személyesen.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peter Kiss #7 üzenetére
a rangnak én sem látom nagy értelmét... főleg, hogy fura, hogy a gamepod-os hsz-ek is szakmainak mennek... (szakmai hsz-eim 90%-a onnan jött össze...) jah, mellesleg kaptam már én is jópár beszólást
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest