- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- iOS alkalmazások
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
és ezek még csak az EU által támogatott projektek...
Nekem a nyugdíjbiztosító floppys rendszere a "kedvencem". Egyik ismerősöm az elmúlt hetekben felszólításra bevitt egy "nullás" bevallást DVD-n, ott a szeme láttára átmásolták floppira, majd a floppiról vitték be az adatbázisba.
itt tart ma a magyar közigazgatás.
Nekem nincs bajom a központosított állami informatikai rendszerekkel, csak ezt állandóan kontroll alatt kellene tartani. Az Ügyfélkaput én jó koncepciónak tartom, egy kis koldus-ország ne akarjon minden közigazgatási területre önálló rendszert fejleszteni, mert úgy sem bírja megcsinálni.
-
WonderCSabo
félisten
Másra is jó lett volna, de erre is kell ?sajnos? pénzt költeni, magától nem épül fel...
Szomorú látni, h. mennyire messze vagyunk az amerikai e-közigazgatástól, pedig sok dolgot szinte 0 befektetéssel (pl. feltöltés a Youtubera) meg lehetne csinálni.Pont most voltam a Zrínyin nyílt napon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- Béta iOS-t használók topikja
- Google Pixel topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest