- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
attila9988 #70 üzenetére
Nem mondtam,hogy nem jó,csak eddig nem kellett foglalkozni ilyennel,hogy milyen formátumba mentsen az office.Még tesztelem a lehetőségeket.
-
Avicularia
veterán
válasz
attila9988 #66 üzenetére
Ez valamennyire működik,de csak ha word 97-2003 dokumentumként mentem.
Ha word 2007 vagy word 2010-ként, egyiket sem tudja megnyitni a libreoffice.
Eddig ugye megnyitottam a tabon a fájlt,beleírtam amit kellett,aztán mentés dropboxba.Laptopon megnyitottam office 2010-el és ott is beleírtam,ha kellett és mentés.Na ez most nem megy csak word 97-2003 formátumban. -
Avicularia
veterán
Feltettem én is.Van egy olyan gondom,ha megnyitok a galaxy tabon egy *.docx file-t androidos quickoffice pro-val és utána elmentem a fájlt,akkor már nem tudom megnyitni a libreoffice-a,csak az ms office 2010-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest