Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
julius666 #16 üzenetére
Mi a baj vele? Utoljára MS Office-t a 2000-es évek elején használtam amikor még az OpenOffice tényleg csúnya volt. A tankönyvekben viszont az MS office használatát oktatták, és sokan nem ismerték ki magukat az OO felületén. Mióta az MS bevezette a Ribbont azóta eljutottunk oda, hogy az OO jobban hasonlít a hagyományo elrendezése miatt az akkori MS Office-ra mint maga az MS Office az új változataival
Az elrendezés hagyományos ugyan, de egyáltalán nem csúnya, mint a régi OO esetében volt az. A LO pedig még szebb is mint amilyen a 3.3-nál megragadott OO volt.
Ribbon persze nincs még, nem hiszem hogy azért nincs mert le lenne védve, hiszen akkor a Nitro PDF sem használhatná, már pedig használja
-
Gdi
senior tag
válasz
julius666 #16 üzenetére
Lehet hogy megköveznek minket, és leszólnak hogy ingyenes szoftver és szeresd, de a kezelőfelülete szerintem is kiábrándítóan rossz. Nem funkcionalitásban, mert abban megfelelően helytáll. Csak az ormótlan gombok a hatalmas margin/padding/spacing miatt azt az érzést keltik bennem mintha az alig 1 éves fiam nyomkodós játékával játszanék.
Amúgy szeretjük és támogatjuk a fejlesztőket
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest