Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Nem személyeskedés, hanem tapasztalat. Jól ismerem az ilyen gondolkodású embereket, mint Te vagy:
"Milyen jogon tehet ilyen a SAMSUNG? Ha én vállalom, akkor legyen az én problémám, nem hiszem hogy aláírtam olyat, hogy a saját tulajdonom használatában a SAMSUNG korlátozhat a beleegyezésem nélkül."
Ez a mondatod elárult annyit, amennyi elég volt ahhoz, hogy megfogalmazódjon bennem a gondolat és le is írjam. Fogalmad sincs az egészről, csak ragaszkodsz egy eszközhöz, aminek megvan a veszélye, hogy több kárt csinál, mint hasznot.
Senki nem mondta, hogy a Samsung csak úgy elveszi a telefonod és mehetsz amerre látsz. Minden pennyt visszafizet.
Nem arc kérdése, csak hozzáállásé. Nem hiszem, hogy visszább kellene vennem, elvégre Te is elmondtad a véleményed, és én is. Azt pedig, hogy csöndben maradok, szintén én döntöm el. Köszönöm a figyelmet, témát zártam.U.I.: Valamint javaslom, hogy tanulj meg fórumot használni, mielőtt egymás alá szórod a hozzászólásokat. Nem véletlenül van a HSZ-ed tetején a "szerkesztés" lehetősége egy ideig.
-
Diokhan
addikt
Az, hogy Te vállalod, az megint a Te (már bocs) butaságodból fakad. Aztán majd ha harmadfokú sérüléseket szenvedsz a telefonod miatt, Te leszel az első, aki acsarkodva fröcsögő nyállal óbégat a Samsung kapuját döngetve! Hidd el, hogy azért, mert Te szereted a telefonod, attól az még veszélyes,és a Samsungnak nem jönne jól a már így is siralmas helyzethez még egy-két esetleges haláleset a telefon miatt.
A Samsung kiadta a közleményt, hogy veszélyes a telefon, vissza kell vinni és vissza fizetik az árát. Ennyi, innentől kezdve Neked vissza kell vinni, hiába ágaskodsz. legalábbis minden józan paraszti ésszel gondolkodó ember ezt tenné, senki nem a saját maga ellensége. De tudod mit? Ne vidd vissza. Sőt, hagyd töltőn egész éjjel, aztán majd kelj fel arra, hogy a füst már az ágyig ér, és majd rájössz, hogy mennyire volt jó döntés ellenállni...!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest