- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmepocok
tag
Nem tudom, én magamból indulok ki, pontos közvélemény-kutatási adatokat nem ismerek
Azt hiszem az x200 volt az utolsó, amiről le merték hagyni, de szerintem az lesz a dologban, hogy nekik mindegy, hogy ki használja, ha mindenki ráteszi, akkor ők sem hagyhatják le. A macbook-féle óriásmultitouchtouchpad pedig úgy néz ki most menőbb, mint a trackpoint. Nem hinném, hogy komolyabb piackutatás előzné meg ezeket a változtatásokat, amikor megjelent azt hiszem a T431, az első, amelyiken nem volt kijelzőretesz, akkor olvastam a lenovo oldalán, hogy azért jó, hogy nincs retesz, mert nem akad bele a ruhádba, amikor az öledben használod a gépet. El tudom képzelni, hogy mekkora létező probléma lehtett ez, biztos vásárlói visszajelzések tömege érkezett róla.
Úgyhogy én simán el tudom képzelni, hogy egyszer tényleg azt mondják majd, hogy levettük a trackpointot, mert nem használta senki. Na bumm -
Sensei
aktív tag
Sokan nem használják a touch részt (köztük én sem, új kora óta tiltva van), viszont tény, hogy van aki inkább a touchpadot részesíti előnyben, nyilván nem akartak vásárlókat veszíteni ennek a hiánya miatt.
Szvsz, akinek a keze rááll, annak a trackpoint sokkal használhatóbb, mint a touch. -
Sensei
aktív tag
Persze, nyilván valakinek tetszik, egyébként nem indultak volna el ebben az irányban. Haladni kell a korral
.
A gond csak az, hogy ergonómiai szempontból, valamint használhatóságát és minőségét nézve ez már nem ThinkPad.Egyelőre elképzelésem sincs, hogy mire fogom cserélni majd a T420s-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest