Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
A db file-t elküldhetnéd nekem mail-ben, hogy felmehessen a GoogleDrive-ra. A Format All + Download pedig csak akkor nyírk ki dolgokat, ha valamit a user elrontott (tapasztalat). Ez lehet az, hogy SIM vagy TF kártya maradt bent a telóban Flashtool alatt, valamilyen driver nem volt fent megfelelően, de a Flashtool látta a telót. BROM error után csak Download Only telepítés volt és nem Format All. Szóval rengeteg apró, de fontos dolog. Ezért sem ajánlom amúgy én sem senkinek. Ha már ilyen gondok vannak a telóval, jobb ha az itt lévő pár romolgatóhoz viszi az ember (beleértve engem is
).
-
Dominó85
addikt
SN WriteTool-val lehet ezeket visszaírni.
Az S/N számot az aksit kivéve a telefon IMEI számai alatti vonalkód alatt látod. A P/N szám pedig a gyári(!) akkumulátoron a Date: sor alatt találod.
Ugyanakkor ha Format all + Download-val teszed fel a driveom-ról az S433-as romot, akkor ad a telefonnak új sorozatszámot. Gondolom véletlenül benne maradt.
A Bluetooth cím pedig a Wifi MAC címmel egyező, kivéve az utolsó szám, ami a BT-ben eggyel csökken. Például Wifi MAC .... 79 -> BT MAC ..... 78
-
Dominó85
addikt
Szia,
első körben én megpróbálnám feltenni Flashtool alól a 433-as romot, amit itt korábban említettem és a google drive-omon megtalálható mindenestül. Amennyiben a wifi és MAC címek nem jönnének vissza, úgy a Modem patch zip-et érdemes feltenni, ami ezt hivatott (részben vagy teljesen) orvosolni. Ha nagyon szereted a jelenlegi romodat és még be tudsz lépni a rendszerbe, akkor érdemes Google metést csinálni vagy MIUI-t, attól függ melyik van fent. Majd MTK Droidtools programmal lehet Wifi, Mac, BT és egyéb a modemhez kapcsolódó adatokat visszaírni. Nos bevallom őszintén sorozatszámot én még sohasem töröltem, így ebben nem tudok segíteni. De az S433 felrakása preloaderrel együtt, akár Format All + Download metódussal (csak saját felelősségre) gatyába rázhatja a telefont.
Most mennem kell dolgozni, de telóról majd fel-fel nézek. Illetve Budapesten tudok szervizelni 18:40 után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest