- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
én is azt írtam, hogy inkább használnám az x200-at, mint a hp-t
a többire köszi a kamu gyanút...
de bármilyen meglepő, a saját tapasztalataimat írtam le. én bontottam ki a gyári csomagolásból életében először a gépet. nem fikázás, tények. ezzel nem az új T modellt védem, mivel nem volt hozzá szerencsém, csak leírtam, én mit tapasztaltam a hp-vel.senki nem ette le, nem variált rajta, teljesen gyári konfig volt, dobozból frissen kivéve.
a csavarokat egyesével húztuk meg az alján, mert úgy nyöszörgött, mint egy 80k-s acer...2-3 fordulatot mindegyik elbírt még. azóta rendben van. azokról a csavarokról van szó, amik a gép alján vannak, és a házba fogják bele a beltartalmat."Engem meg a kamu gyanús hozzászólás nem győzött meg, de ez az én bajom...."
egy szóval sem állítottam, hogy minden egyes gép ilyen lenne. én ezzel találkoztam, azóta is ezt használom. de ilyen tapasztalatok után magamnak, saját pénzen sosem vennék.
az, hogy számodra elképzelhetetlen egy rosszul összerakott gép/gyári hibás darab, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni. -
pampika
őstag
hát nem tudom, otthon régi tp-k voltak/van, melóban elitebook 850 g2.
bármikor behoznám az x200-ast helyette...én vettem ki a dobozból életében először:
- 2-3 gomb beragadt nyomásra
- 1-2 gombot a mai napig néha nem érzékel, hogy lenyomtam
- az egész gép nyöszörgött...végül az összes csavart meg kellett húzni az alján, mert kb félig voltak becsavarva
- párszor már random kikapcsolt
- alvás/hibernálásból nem mindig jön vissza
- a billentyűzet hulladék, alig van útja a gomboknak
- pöcökegér tp-hez képest használhatatlanez a gyárilag ~fél millás üzleti gép. valahogy nem győzött meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest