Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
LENOVO A7000 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
Trk.Adam87 #854 üzenetére
Köszönjük az infót.
Ha valaki észrevett egyéb különbséget,kérjük írja le.
Nem tudom ki hogy van vele,de eddig lekopogom, semmi bajom a 6.0-val. Egy mégis van: újraindítás után összevissza rakja az ikonokat a gép.
-
Hegezoo
tag
válasz
Trk.Adam87 #728 üzenetére
Én is hasonló problémával küzdöttem.Kiderült a memória kártya volt a gond okozója.Vettem egy új clas 10-es Kingston kártyát, és pörög szépen
-
KION3524
tag
válasz
Trk.Adam87 #717 üzenetére
Nekem a wifivel nincs semmilyen bajom, viszonylag tartja a sebességet (pl ha torrentről töltök valamit). A google play is gyors nálam. Amikor új volt a telefon, és elkezdtem belakni, akkor ameddig beírtam a gp-re a program nevét és elindítottam a telepítést, addigra a másik programot már le is szedte (beírtam dropbox, elindítottam, beírtam messenger, addigra letöltődött a dropbox és így tovább). A real racinget is ki tudtam próbálni, mert az obb-jét a memóriakártyámra szedte, így nem volt gond a telepítéssel. Jelenleg GTA SA van rajta, és az asphalt 8, és nem nyávog a telefon a több tárhelyért. Ez 6.0-nál már nem volt így
.
A bootolási idő borzalmas (inkább siralmas
). 5.0-val kaptam meg a telefont, és néztem egy nagyot, amikor 1 perc múlva is a bios-os "lenovo" feliratot láttam, aztán jött a videó-animáció. Ezt úgy próbáltak gyorsítani, hogy a logót már csak 10 másodpercig látod, cserébe a bootanimációt hosszabbították meg.
A hangszóró tényleg nem a leghangosabb, ezt az is megnehezíti, hogy a teljes hangszóró ráfekszik az asztalra, és nincs semmi ami eltartsa tőle. A fülhallgató sistergésre én is felfigyeltem, amikor az interstellar score-ját hallgattam. Érdekes, hogy a hangerő 0-40%-ig sistereg, 40-60%-ig alig hallható a sistergés, 60-100%-ig pedig már zúg.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Trk.Adam87 #631 üzenetére
Nekem úgy, hogy kikapcsolom éjszakára a wifit 2-3%-ot merül, szerintem az kibírható. A programokat sem szoktam kilőni. Inkább, minthogy egyszer ne ébresszen.
-
Jammalan
tag
válasz
Trk.Adam87 #631 üzenetére
Én éjszakára csak berakom abszolút energiatakarékos módba, így kb 1%ot merül egész éjjel.
-
Jammalan
tag
válasz
Trk.Adam87 #629 üzenetére
Nekem 5.0 alatt is lassan bootol, de amióta meg van a telefon 2szer volt kikapcsolva, szóval nem zavar.
-
ghostie
tag
válasz
Trk.Adam87 #572 üzenetére
Köszi az infokat!
-
Jammalan
tag
válasz
Trk.Adam87 #516 üzenetére
Köszi, sikerült. Ezek szerint mégsem volt ez noob kérdés, csak simán ostoba ez a rendszer.
-
Mill3r
tag
válasz
Trk.Adam87 #501 üzenetére
Néztem én is, de az miért van, hogy az ExtrémD-ben 2 év, míg az Euro-ban csak 1 év a gari?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #431 üzenetére
Nekem a 6.0-val volt bajom és valószínű kinyírt 2 sd kártyát is a teló amit lecseréltem most egy hibátlan darabra,de ezt már fentebb részleteztem.
Olvassgas vissza kicsit,mert már minden le lett írva,hogy mi miért van. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #424 üzenetére
Ha az elsődleges lemezírás microsdre van állítva, akkor csinálja ezt, hogy semmit sem tudok letölteni google playről, ami már nagyobb, mint kb 100 Mb. Ez miért van? Az sd kártya teljesen üres.
-
LK
addikt
válasz
Trk.Adam87 #419 üzenetére
Olvass vissza,max. két oldalt és döntsd el. Bőven elég információ áll a rendelkezésedre. Valaki megoldja a problémákat,valaki nem tudja,és van aki nem is akarja. Rajtad áll. Szűz rendszerre pl. simán érdemes felrakni, a már belakott rendszerrel nehezebb. Gondold végig: akinek nincsen baja a 6.0 frissítéssel az miért írna ide? Te meg pont egy olyan kollégát kérdezel akit kiráz a hideg a 6.0-tól. Egyébként elég diplomatikusan válaszolt.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #419 üzenetére
Én nem mondok semmit,mert mindenki máshogy használja a telóját,de az én felhasználásomra baromi hátraarc volt.Most raktam vissza az 5.0-át,,mert nem tetszett a 6.0.Kb ennyi.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #404 üzenetére
Nekem is csinal ilyet. Amugy ez azert van szerintem, mert ha nem ersz hozza, akkor egybol leveszi az orajelet. Cpu-z-ben meglehet figyelni
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #402 üzenetére
Igen ez rendesen átpakolja és futtatni is tudja.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #399 üzenetére
Át lehet rakosgatni,de az 5.0-án alapból oda telepített.
Valaki játszik RR3-at 6.0-ás frissítéssel?Lagol a hang,vízhangzik,pattog,élvezhetetlen.Volt sd csere és gyári visszaállítás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Középkategóriás, 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phablettel próbálkozik a Lenovo, és bár sok pozitív tulajdonsága van az A7000-nek, az a kevés probléma lehúzza az összképet.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest