- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meza
tag
Akkor én biztos elvetemült vagyok, mert erre már lecserélném a mostani 1366-os rendszeremet. De mivel az még úgyis csak 2011 végén jut el hozzánk, még van bőven idő. Hozzátéve, hogy az első szériás procikat nem is érdemes elkapkodni, mert a későbbiekben mindig jönnek újabbak, jobb steppinggel, és akkor megint jöhet a csere...
Azokat nem értem, akik a meglévő 1366-os rendszerüket fejvesztve adják el, és cserélik le a Sandyre... Gyakorlatilag visszalépést jelent (még ha kicsit gyorsabb is a Sandy csúcsprocija). Én biztos kivárom az LGA2011-et, mert az már kézzelfogható újítást hoz (4 csatis mem + PCIE 3.0). -
stratova
veterán
A cserélés nem cserélésre reflektálva. Egy dolog, hogy neked sokáig elég a géped. De mondjuk pont a memória, olyan hogy mire neked több kellene lehet, hogy az alaplapodba passzoló aranyárban lenne az újabbhoz képest. Tehát csak több ramot szeretnél, mégis annyival drágább, hogy elgondolkozol egy teljes váltáson. Szerencse, hogy a ramok azért lassabban frissülnek és változik az áruk (tartósan) mint ahogy az Intel az alsóját (foglalat) cserélgeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest