Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Összefog Európa a Starlink ellen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Végre minden kiderült a Huawei Pura X View-ról: kijelző, kamerák, ár és rajt
- Hivatalos a széles formátumú Xiaomi 18 Fold
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Nekem tetszik. Mondjuk a telefon túl kicsi nekem.
5,7 hüvelykes kicsi?
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem tetszik. Mondjuk a telefon túl kicsi nekem.
-
judas13
veterán
-
Tidzsimon
őstag
-
htc07
addikt
-
Tidzsimon
őstag
-
Dawkins
tag
-
Fejvadi
nagyúr
Ha így lesz, akko ez lesz a következő kínai telefonom

Én mindenképpen veszek.

-
Lala77
tag
-
Dawkins
tag
-
gyurkikrisz
őstag
-
exedoc
senior tag
Íjj ez bizony szép. Még a végén gurít olyat az az Mi5, hogy én is beruházok egyre, ha jó áron lesz, fizikai home gomb ide, vagy oda.
-
tomatos
aktív tag
-
Fejvadi
nagyúr
-
kortic
tag
-
Potrien
senior tag
A vibe z2 pro- m nak volt ilyesmi csiszolása ,csak az fém volt!
Ez egyedi ezt el kell ismerni, és nagyon tetszetős.
Lehet, hogy a Mi5 a végén szép kis telefon lesz.
Csak az eleje ne legyen régi samus.
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon jól néz ki. Remélem a kamera a sarokban lesz tényleg és nem kerül középen.
-
judas13
veterán
Nagyon bejön ez a csiszolási technika!
Remélem nem kamu és akkor szinte tuti, hogy sok más cég is "átveszi" majd ezt a megoldást
-
lexter00
őstag
Na én is mindjárt megmutatom az üveg hátlapomat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Orlin
addikt
Az 5,7 remélem nem igaz mert az már elég nagy nekem...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, 6 hónap garancia!
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plusz 5G, 6/128GB, 6 hónap garancia!
- BONTATLAN Google Pixel 9a Iris 5G 128GB 8GB RAM (1 Év gyári gari) Bolti ár:160k
- Szép állapotú! Samsung Galaxy A26 6/128GB, 100% akkumulátor, 6 Ciklus, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú! Samsung Galaxy Z Flip 5 8/512GB, 12 hónap garancia!
- Jonsbo RGB VGA / Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábelek
- 281 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (FOGLALVA)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Black Újszerű - Akku: 100% (8 ciklus)
- Kis Ütődött Workstation! Dell Precision 5470 i7-12800H 32GB 1000GB RTX A1000 4GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5511,15.6",FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,2GB DDR5 VGA,LTE KÁRTYA,WIN11

engem az üvegben a sérülékenység zavar. Szerencsére nem szoktam dobálni.