- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Lehülyéznélek, de ezzel csak egy szintre emelnélek magammal.
Te Nekem NE akarj spórolni azzal, hogy ELŐÍROD, hogy vegyek egy bullshitt marketinges Iphone-t. Me most ugye TE erre köteleznél, spórolás címszó alapján, és meg akarsz fosztani attól, hogy vegyek egy olyan gépet, amivel FOTÓZNI lehet. Mondjuk sajnos nem fogom tudni megvenni, de ezzel az erővel azt is mondhatnád, hogy az iphone tud repülni is. Hiszen, ha eldobom, akkor relative messzire szállhat.
Az a legszebb, hogy még el is hiszed, amit mondasz, pedig totál hülyeség. #21 hsz kimeríti a totál TROLL jogcímet.Ha lehetne javasolni a "tag" címet troll-ra kellene cserélni...
Ja, és kikérem magamnak az amatőrök nevében, mert Te még annak nevezhető sem lehetsz, ha nem látod, mi/mekkora/miben van nem kis különbség.
De ne vedd sértésnek, csak most duzzogás helyett vegyél elő egy FOTÓZÁSRÓL szóló könyvet, és olvass utána. Javaslom mondjuk Scott Kelby könyveit, melyek egy nagyon kezdőnek pont megteszi. Hiszen, iphonnal IS lehet hasznosítani, amiket ír. (ha sajnálod a pénzt rá, akkor had emlékeztesselek arra, hogy az iphone/Galaxy Xcover 2 (bármi más) a kezedben nulla, mert nincsen mögötte TUDÁS). Ráadásul még le is tölthető, de ugye illik utána megvenni.
Aki olyan gépet vesz, mint ami a cikkben szerepel (Pentax K-1) már valszeg még ha csak pénzes amatőr is, bizti elolvasott pár hasonló könyvet, kérdezgetett fórumokon stb...
Egy bizti, Ő TUDJA, mi a különbség iphone telefonjával készített vízfestés, és a FÉNYKÉPEZŐ gépe által készített KÉP között. De ha nem hiszed, egyszerűen letesztelhető, mert van okos telefonod, ha van egy 25E forintos fényképező géped, és ugyan azt a témát lekapod, majd MONITORON egymás mellé rakod, akkor látni fogod, miről beszélünk. Ha nem látod, akkor be se kapcsoltad a monitorodat, becsuktad a szemedet, vagy mittoménmi stb. -
80hun
addikt
Nem rosszindulatból mondom de kéne némi összehasonlítási alap.
Nekem itt figyel az ip6s és a cserélhető obis mft gépem körberöhögi fényképezés terén.Van akinek biztos jók a mobilos képek is de a minőségük számomra általános kategoriába sorolhatók, de egy cserélhető obis gép szintjét ezek a kisszezoros csúcsmobilok meg se közelítik nemhogy egy ilyen nagyszenzoros FF gépét.
Ezért haraptak rá a fiuk mert egy csúcsmobilt még összehasonlítani se érdemes egy cserélhető obis géppel.
Hogy szemléltessem a szenzorméreteket a nagy felület a 35mm Full Frame a K-1 és az a pici a sarokban a mobil szenzormérete.
-
tecsu
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
Hát, ezzel szerintem még pont becsúsztál a hónap legnagyobb marhasága fődíj dobogós helyére. Ha engem kérdezel, én aranyéremmel jutalmaználak ebben a versenyszámban.
A 15+ éves, lerúgott használt autókhoz való hasonlat meg egy különdíjat is megér.
Én mindig azt mondom, hogy ha fényképezőgépet akarsz autóhoz hasonlítani, akkor írj az ára mögé egy nullát és megkapod "autó ekvivalensben".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Padavan firmware
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Suzuki topik
- Fujifilm X
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest