- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
igy van, mentségemre legyen mondva, amikor íródott a cucc, még nem volt hivatalosan bejelentve, ha jól emlékszem, de valóban az lesz a következő
@ricinus13: no igen, az ömlesztett legónak jó ára van, bár az allee-s sztem a lego store-os ár, ők viszonteladók, annyit kérnek érte, amennyit akarnak, a használt piaci értéke kb 3-6k között megy mostanában, állapottól/tartalomtól függően.
@rudi: igen igen, sztem lehet, hogy a legjobb befektetés, ha csak bejelentik, hogy az adott készletet visszavonultatják, egyből 50%-ot ugrik az ára, ha meg már nem gyártják, akkor a csillagos ég, de a duplája biztos, én a 10030-at kb 8éve vehettem 60k-ért meg egy pár stoplisért /kb 50k-persze nekem kevesebbe volt/ bontatlanul egy ámerikai ismerősön keresztül, mára éppen 300 körül van az ára.
Ezért érdemes nézelődni átnézni, hogy az UCS/Modular/Creator Expert készletek közül melyik van régebb óta forgalomban, mert igaz, hogy most soknak tűnhet az az 50~70k, de ha adott esetben kivonultatják, akkor 1 éven belül simán dupláját éri majd. Sztem a következő ilyen lesz a Tower Bridge
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Acer notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest