Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LÁZ

addikt

válasz Zoli133 #7 üzenetére

igy van, mentségemre legyen mondva, amikor íródott a cucc, még nem volt hivatalosan bejelentve, ha jól emlékszem, de valóban az lesz a következő :K

@ricinus13: no igen, az ömlesztett legónak jó ára van, bár az allee-s sztem a lego store-os ár, ők viszonteladók, annyit kérnek érte, amennyit akarnak, a használt piaci értéke kb 3-6k között megy mostanában, állapottól/tartalomtól függően.

@rudi: igen igen, sztem lehet, hogy a legjobb befektetés, ha csak bejelentik, hogy az adott készletet visszavonultatják, egyből 50%-ot ugrik az ára, ha meg már nem gyártják, akkor a csillagos ég, de a duplája biztos, én a 10030-at kb 8éve vehettem 60k-ért meg egy pár stoplisért /kb 50k-persze nekem kevesebbe volt/ bontatlanul egy ámerikai ismerősön keresztül, mára éppen 300 körül van az ára.

Ezért érdemes nézelődni átnézni, hogy az UCS/Modular/Creator Expert készletek közül melyik van régebb óta forgalomban, mert igaz, hogy most soknak tűnhet az az 50~70k, de ha adott esetben kivonultatják, akkor 1 éven belül simán dupláját éri majd. Sztem a következő ilyen lesz a Tower Bridge :K

Új hozzászólás Aktív témák