Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Jajj, úgy élvezném én is az ilyen LEGO-kat. Sajnos nem abban az életciklusban vagyok, hogy megengedhessem magamnak.
-
VIC20
őstag
Nagyon szép, meg minden, de a régebbi változat nekem jobban tetszik: az Lego, ez az új már (nekem) nem az.
-
haxiboy
veterán
Gratula nagyon jól néz ki.
Nagyon rég óta nem legóztam, de nagyon szeretem, ha lesz szobám tuti venni fogom.
Sajnálatos hogy nem lehet megvenni az összeset ami megjelent. -
LÁZ
addikt
még nem, max moc /saját kreálmány/, ha van belőle projekt, itt tudod megkeresni
talán ez volt az egyetlen normális, de nem gyűlt össze a 10k támogatás, hogy foglalkozzanak vele, ettől függetlenül meg lehet kérdezni a srácot, hogy az összerakásit eladja e. -
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Hummer készült valaha ilyen kiadásban?
Köszönöm. -
flashpointer
őstag
hah jó kis cucc mostanában én is nézegetem őket de arra sajnálnám hogy csak porfogó legyen meg minden költözésnél plusz cucc. Na meg az sem könnyíti meg a döntést hogy a military cuccok amik tetszenek pl brickmanian 150-200 ojrótól indulnak a kis harckocsik : /
-
Akula
őstag
Congrat! Jó kis írás és a képek is jók
-
h3lios
addikt
Engem az F40-es Ferrari jobban csábítana, mint a bogár...
De most eléggé rottyon vagyok anyagilag, hála a valós autómnak, valamint 1 komplett szoba felújításnak.
A Snowspeeder nálam kiesik, vagy csak valami ultra nagy akcióban veszem meg, ugyanis borzalmas az ár - érték aránya, akár 1 Slave 1-hez képest is. (amire sajnos szintén nincs fölös 60-am). Azt elvitte ugyanis a Silent Mary...
Legkirályabb készletem jelenleg + a 8 figura miatt (oké az orrdísz annyira nem számít) nagyon jó lesz, ha megszűnik a gyártás. Úgy láttam ebay-en elég drágán majd 160-200 ezerért mennek a 800-900 elemes sima hajók. Ez a maga 2300 -as elemszámával simán megérős kategória lesz majd.
A falcon miatt majd vérzik a szívem, mert addigra még csak-csak összekapálnám az árát, de nem tudnám hova rakni. Mivel az ágy elviszi az amúgy kis szobám felét nem maradt 1 négyzetméter helyem neki...
Egyébként a Saturn 5 az tuti vétel lesz és mivel ahogy írtad is magas készlet a hellyel sem lesz gond. Arról nem is beszélve, hogy rohadt ikonikus szett és nagyon jó az árérték aránya is.
Kíváncsi vagyok, hogy a Last Jedi kapcsán miket adnak ki, majdnem kivétel nélkül drága lesz majd. Remélem lesznek király új űrhajók, akár új lépegető. 150 -130 $ -os készletekre kíváncsi leszek.
Azt sem bánnám, ha kiadnának 1 UCS First order Destroyert a következő évek során. Az Executor már úgyis 2011-es, a te 2002-es simádról meg már ne is beszéljünk.
)
-
LÁZ
addikt
válasz
Sanchez638 #6 üzenetére
nyugi, én is azon nevelkedtem, ömlesztett ügyben fészbukos csoportokat érdemes túrni, ott mindig van
-
vilmose33
őstag
Köszi a cikket. Grat az új darabhoz.
-
Sanchez638
addikt
Ahogy halad az idő egyre speckóbb cuccok vannak a Lego-ba. Sajna sokszor már csak alkalmi dolgok ezek.
Én a régebbi generációs cuccot szeretem, mert ott lehet bátran keverni.
Valakinek nincs eladó ömlesztett Lego-ja 1-2 kiló. De csak régebbi érdekelne saját használatra.
-
LÁZ
addikt
no igen, elég nagy a baj
, bár idénre 2 készletre vagyok leszabályozva /ucs snowspeeder, meg ha végre lesz ucs falcon , akkor az/, de ahogy irtam is, lesznek járulékos veszteségek addig.
Ami a portalanítást illeti, egyelőre elvannak a vitrinekben, 4 van ami szabadon áll, star destroyer-evidens
, egy tantive iv, első batmobil ucs, meg a 7191es X-wing, ezeket ha már nagy a gáz, sűritett levegővel szoktam, és nedves törlőkendővel.
A star destroyert ritkábban /mert vitrin teteje+20kg
/, azt kádban fogkefe/zuhany/cif folyékony tisztitó cuccal, sztem 4havonta kb. A vitrinekben elég jól elvannak, bár poros a lakás, de ott minimális van, ha van.
-
-
DjFlanker
aktív tag
Szép darab, gratula
25 éve nem vettem Lego-t, de a Saturn V erősen csábít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged