- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Jól megy most a kínaiaknak. Nagyon jó és szép telefonokat adnak ki elfogadható árral.
-
kromatika
veterán
Nem tetszik.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
#65577472 #18 üzenetére
& #14
Ez ezer éves kép. (itt szólok is a szifon vagy HTC kopizósokhoz, hogy azok előtt bukkant fel a kép, SOKKAL)
Na most, már akkor is fura volt az ujjlenyomat olvasó, és nekem a töltő helye is. Közben kijött a telefon, és a töltő tényleg ott van, ahol a képeken... Akkor nem hittem, hogy így nézne ki, vagy a töltő elkerülne közéről. A töltő elkerült, a hátlap viszont nem ilyen lett.. De ez most így meggondolandó.A bal oldali gombok kérdésesek. Talán dedikált kamera gomb ? -> Az ujjlenyomat olvasó meg lehet nem is az, hanem valami "ultrahangos" fókuszáló a kamerához
Lehet, hogy a koncepció már akkor megvolt a PRO variánsról (amit vártam is, nagyon.. ez lett(eddig) a prime), csak vártak valamire. Talán a Helio X20-ra ?
[szerk:] Ja, és dupla vakus
-
Fejvadi
nagyúr
Az Mi5-öt jobban várom.
-
Alvin76
tag
miéért a hátuljára teszik az ujlenyomat olvasót?
minden alkalommal fel kell emelni, kézbe kell venni...
sokkal jobb lenne, ha az előlapra tennék, és nem kéne emelgetni...
elméletileg integrálni tudnák az üveg alá? -
törölt tag
A bal oldali gombok mi célt szolgálnak? FAKE (a gyengébbik fajtából).
-
Fejvadi
nagyúr
-
ggeleven
őstag
Szeretlek, imádlak Titeket, de ne vegyetek át mindent mástól légyszi egy az egyben.
Elforgatva ezt a képet lehozta már mindenki, köztük Ti is 4 hónappal ezelőtt:
Mobilaréna saját hír
Másik hír, ugyanezzel a hátlappal:
HírHányszor látjuk még viszont ezt a képet?
-
DJosef
őstag
válasz
andrisbandi #5 üzenetére
Én majdnem ilyet használok csak feketét. A keret rész iszonyat masszív, a hátlap az gagyi, sajnos az ipaky nem gyárt a sima m2-re még tokot.
-
törölt tag
Ezeket az elnevezéseket már rég nem tudom követni. Nem ez az első alkalom, hogy egy Xiaomi hírben meglátom a teló nevét és elsőre azt hiszem hogy már rég kapható, közben még be sem mutatták. Kicsit elmentek a Samsungos irányba, már várom mikor jön egy "Redmi Note 2 Pro Neo Advance".
-
Matada2.3
veterán
Én már a metal mellett maradok, slussz passz
-
andrisbandi
őstag
Én így oldom majd meg;
Meizu M2 5"
Rendeltem hozzá egy "Aluminum Metal Bumper"-t. Kínáncsi vagyok milyen lesz :-) -
RaveForce
veterán
asszem valahol most kezdett el herótom lenni ezektől a hTC-iphone féle ezer módon remixelt hátlapokból...
-
fene_vad
senior tag
Bunkók.
Hát már sohasem dönthetem el véglegesen hogy melyiket veszem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest