- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
#65577472 #18 üzenetére
& #14
Ez ezer éves kép. (itt szólok is a szifon vagy HTC kopizósokhoz, hogy azok előtt bukkant fel a kép, SOKKAL)
Na most, már akkor is fura volt az ujjlenyomat olvasó, és nekem a töltő helye is. Közben kijött a telefon, és a töltő tényleg ott van, ahol a képeken... Akkor nem hittem, hogy így nézne ki, vagy a töltő elkerülne közéről. A töltő elkerült, a hátlap viszont nem ilyen lett.. De ez most így meggondolandó.A bal oldali gombok kérdésesek. Talán dedikált kamera gomb ? -> Az ujjlenyomat olvasó meg lehet nem is az, hanem valami "ultrahangos" fókuszáló a kamerához
Lehet, hogy a koncepció már akkor megvolt a PRO variánsról (amit vártam is, nagyon.. ez lett(eddig) a prime), csak vártak valamire. Talán a Helio X20-ra ?
[szerk:] Ja, és dupla vakus
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest