Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Hát na, LED -ből nincs hiány az biztos.

-
hajbel
addikt
válasz
fogtunder
üzenetére
"Akkor fogalmazz egyértelműen, mert ebből nem jött le, mit szeretnél."
Bocs, nem számoltam a csökkentett értelmi képességekkel!
(#22) fogtunder: Utolsó mondat: "Közel minden nagy gyártótól tudnék mondani vállalhatatlan minőségű házat a kínálat aljáról." Válaszom első mondata: "Akkor legyél olyan kedves és mondj egy ilyen fractal házat!"A Fractal Core szériája semmivel sem rosszabb, mint bármelyik másik gyártó hasonló árú terméke. Ha a TT View 21,22,27,31-et hasonlítjuk a hasonló árú, akár az általad említett Fractal házakhoz, akkor az jön ki, hogy a TT házak egy forintot nem érnek. Még ha vizes házat építesz, akkor is van igény normális porszűrőre, kábelmenedzsmentre, tápfedő lemezre.
A cikkben szereplő View 91-nél sem tudod a kábeleket sem elrendezni, sem eltakarni sehogy, azok a porszűrők pedig no comment, hogy mennyire kritikán aluliak.
-
fogtunder
nagyúr
Akkor fogalmazz egyértelműen, mert ebből nem jött le, mit szeretnél. Amúgy azt mondtam, közel minden nagy gyártótól, én a Fractal-nál mondjuk a Core széria alját nyugodt szívvel nem ajánlanám senkinek. Az átlagos Sharkoon minőségnél persze jobbak, de azért erősen érződik ott a spórolás.
-
Dr. Akula
félisten
Karácsonyfának ez is megteszi...
-
fogtunder
nagyúr
Az éleslátás netovábbja egy budget ház alapján megítélni egy gyártó komplett palettáját
Épített vízre nagyon jó házakat gyárt a TT, de mondjuk egy Suppressor F51 se arról híres, hogy kihagyták belőle az anyagot. Utána kell nézni, nem csak megőrülni, hogy vazze, gullwing ház, mint régen a Merga kupén és virítani a lóvét. Közel minden nagy gyártótól tudnék mondani vállalhatatlan minőségű házat a kínálat aljáról. -
törölt tag
RGB egérpad... jesus!

-
tailor74
addikt
A level 20-ból kinézem, hogy siker termék lesz, mint az elődje is, de nem az én világom.

-
hajbel
addikt
Vékony lemez mindenütt, kábelmanagementnek se hely, se tépőzáras, vagy pattintós kapocs, de még felfogató hely sem volt. Annyira kiállt a hdd tálca, hogy mellette alig lehetett elvezetni a táp kábeleit. Ha nem moduláris tápom lett volna, szerintem még erőltetve sem tudtam volna rácsavarozni a ház oldalát. Szerencsére megszabadultam tőle, vettem egy Fractal Design Meshify C-t, ami kicsit drágább volt, cserébe egy álom gépet építeni vele és a légáramlása sem egy rakás sz*r, mint a TT view 27-nek volt. Az olcsó lemezt a drágább modellekben valószínűleg javították, másban előrelépést nem látok.
-
Segal
veterán
Jovore remelem jonnek az olyan billentyuzetek meg eregpadok aminek mar a kabele is rgb-s lesz mert ez nekem meg nem eleg gamer
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kezd nevetseges lenni mar ez az rgb-re is rgb-t tegyunk dolog... -
Hg3X
tag
Wow, na ezek a házak nekem nagyon tetszenek. A Level 20 különösen. Van benne valami a Level 10-ből, nem véletlenül, de mégis másmilyen... valahogy kicsit civilizáltabb, ha mondhatom így... Viszont az ára meg majdnem 1000 dollár, vagy hogy.

-

-
hajbel
addikt
Volt TT view házam, de soha többé nem lesz. Olyan, mint a zsiráf. Szép-szép, de otthonra nem kéne. Egyébként custom loopra jók nagyjából a gagyi belső kialakítás ellenére, de az átlag felhasználó inkább erősebb hardwaret vesz.
-
Milka 78
nagyúr
Nekem bejövöős a Level 20,már az elődjéért is odáig voltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 CPU hűtő garanciális
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Épített vízre nagyon jó házakat gyárt a TT, de mondjuk egy Suppressor F51 se arról híres, hogy kihagyták belőle az anyagot. Utána kell nézni, nem csak megőrülni, hogy vazze, gullwing ház, mint régen a Merga kupén és virítani a lóvét. Közel minden nagy gyártótól tudnék mondani vállalhatatlan minőségű házat a kínálat aljáról.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)