- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Jim Tonic #105 üzenetére
hát ja, nekem pl. fizetős a Hotmail-em. akkor ez most ingyenesnek vagy fizetősnek számít? mert a tárhely ugyanott van, csak van pár plusz fícsör. ettől nem lesz megbízhatóbb. és függök is tőle, annyi kivétellel, hogy a már meglévő leveleimet Outlook-ban is látom, de küldeni, fogadni ugyanúgy nem tudnék, ha leállna. ha saját szerverem van, akkor már csak az elműtől és az internetszolgáltatómtól függök. függés van, ez van.
-
Most ennek mi köze ahhoz, amiről eddig beszéltünk?
Eddig a cégtől való függésről volt szó. Legkevésbé sem arról, hogy mit llehet várni egy ingyenes szolgáltatástól.
Ha céges szinten van egy emailcímed, amit egy erre szakosodott cég juttatás ellenében szolgáltat, akkor attól a cégtől függ a levelezésed, nem?
A legf.szább cégeknél is vannak kimaradások. -
Daemon09
őstag
Szerencsére ebben az időben nem voltam gép előtt.
-
Nem akarok beleszólni, mert nem vágom annyira, de régen nekem is volt gondom a gmail fiók Outlook-os használatával. Akkor is olyasmi volt a baj, hogy az összes levelet a bejövőkhöz töltötte le. Azért volt, mert a gmail nem mappákat használ, hanem csak címkéket. Ezt az Outlook nem szerette. Azóta nem próbáltam Outlookkal, csak TB-del, azzal jó volt akkor is, azóta is.
Nem lehet, hogy ez jelenti a problémát most is? -
jerry311
nagyúr
válasz
Jim Tonic #56 üzenetére
Ingyenes levelezőrendszer és fontos email cím, ezek nem összeegyeztethető fogalmak. Pláne nem olyan címnél, aminek nem működésével üzletet vagy pénzt veszthetek. Ilyet csak és kizárólag szerződéses helyre, garantált min. 99.9% rendelkezésre állással, rendszeres adatmentéssel vagy legalább megfelelő redundanciával, stb. Így van kit felelősségre vonni és felelősségre is lehet. Egy ingyenes rendszer meg "as is" + "best effort".
Vagy szerinted emberek, cégek viccből tartanak fent saját levelezőszervert? -
Dave™
nagyúr
Gmail természetesen
De pont erről beszélek, a spam mappát miért kell szinkronizálni (letölteni)? Vagy legyen legalább opcióként kivehető, ha nem akarom, de nem, ő mindenképp lekéri, ráadásul megjeleníti, hogy olvasatlan bejövő üzeneteim vannak (még jó, hogy nem olvastam a spameket
).
-
Male
nagyúr
válasz
Jim Tonic #77 üzenetére
Ok, nyilván a webes felület a legegyszerűbb megoldás... csak jeleztem, hogy azért nem kivitelezhetetlen a másik (Thunderbird-ös) megoldás sem
(Én pl az otthoni Thunderbirdömet használom bárhonnan is akarok levelezni... eddig sehol nem volt probléma, mindenhonnan működött...)
-
Feruendios
tag
Újabban kicsit sokat hibázik a google kíváncsi lennék mekkora bevétel kiesés ez nekik, meg mi történt azzal aki miatt ez bekövetkezik.
-
fekeandras
őstag
Már megint nem megy! #&@!
-
azbest
félisten
Ha nem bíztok ezek után az emailben, akkor vissza lehet térni a galambpostára [link]
-
achon
aktív tag
most megint nem jó?
az SMTP állandóan jelszót kér (thunderbird) -
LGLuke
őstag
Szerencsére én smtp/pop3 keresztűl érem el, így észre se vettem.
-
Ha annyi ideig vagy kint, mint én, néha nem árt hazaírni.
Gondolom, nem olvastad el az előzményeket, de én is csak azért írtam, hogy az online felület nagyon hasznos tud lenni, és a pop3/smtp/imap, távoli elérés, stb. nem megoldás. Engem nem zavart ez a kiesés, én elégedett vagyok a gmaillel. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #47 üzenetére
"Nem tudom, hogy nagyobb cégek miért nem képesek egy saját mail szervert összedobni...">mert akkor a saját házuk táján kellene körülnézni, ha baj van. így meg legtöbbször gond nélkül megy.
jerry311: "Gyász b+, hogy ennyire egy cégtől függnek az emberek...">hát, hallottunk már ilyesmiről az IT világban.
-
ádikácska
aktív tag
Most örülök, hogy CitroMail-es vagyok.
Bár lehet, hogy holnap az fog leállni egy pár napra... -
mv
aktív tag
Jelentem: működik. Na de meddig??
-
bambano
titán
A google sokat tesz a személyiségi jogokért és az adatvédelem javításáért: leállította a gmailt
-
Konflikt
addikt
nemjo ez a google kozpontusag...kereso, mail, maps, reader, translate, blogger most igy hirtelen amit napiszinten hasznalok meg meg x mas google cucc, amit parnaponta, ritkabban. kurvara fuggunk a googletol. most pedig (meg csak...) par oraja nemnmegy, es mar most idegesit.
mod: na ez fasza...
mod2: na mostmar megy nalam is.
-
szumoo
senior tag
Most próbáltam, nekem tökéletesen működött!
Remélem marad is így!
-
Alukard
senior tag
válasz
remington2 #65 üzenetére
Lehet, most hagyja el a Béta stádiumot a gmail
elég szarul indul... -
remington2
senior tag
Történelmi pillanat, örülök neki, hogy élőben részese lehettem. Unokáim is mesélni fogják.
-
ALI_G
veterán
Nekem továbbra is működik a webes felület, igaz lassúcska.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
burgatshow #57 üzenetére
Erre való az IMAP protokoll... ott szinkron mappák vannak.
-
joe2005
senior tag
Outlook-on, megy a gmail.
-
Mákosmetélt
tag
-
burgatshow
veterán
Lehet, hogy a levelezés SMTP-én megy, de várok pár levelet amik nem jöttek meg és még csak azt sem tudom megnézni, hogy spam-nek minősített-e vagy sem...
Waiting for feltámadás...
-
-
Dave™
nagyúr
Ha már itt vagy: windows live mail IMAP-nél miért kéri le a spam foldert? Ki lehet valahol kapcsolni? Elrejteni engedi csak, pedig a szinkronizálási opcióknál elvileg csak a beérkező meg a kimenő mappa van bejelölve. Opera alapból le se kéri IMAP-el, más klienseket nem próbáltam. Jó lenne, ha meg lehetne oldani WLM-el.
-
jerry311
nagyúr
Váááá vége a világnak!!!!
Leállt egy ingyenes levelezőrendszer, mindenkinek megdöglött a levelezése.
Gyász b+, hogy ennyire egy cégtől függnek az emberek... -
szimeonov
tag
A dolog a legjobbakkal is megesik, csak kellemtlen, ha ez az oka annak, hogy nem tudsz dolgozni.
-
k.
őstag
Na igy már világos.Fél 11 fele akartam megnézni a mailjeimet és server error fogadott mosolyogva.Mondom várok picit.11 fele ugyanez.Mostmeg feltévedek ide és lám nemcsak nekem halt le.
Azért elég ciki merthát ha akár az üzleti életben is valaki gmailt használ és amiatt nem tud dolgokat leszervezni az elég gáz. -
A google apps féle gmail asztali kliensről sem ment jó ideig (sem POP3, sem IMAP), viszont elküldte a levelet (SMTP műxik).
A sima gmail TBörd-del minden irányba jó.(#45) k.: ingyenes cuccokat csak saját felelősségre használhatsz. Tudtommal, se a gulgli sem más ingyenes szolgáltató nem vállal fix. rendelkezésre állást, legfeljebb közlik, hogy igyekeznek mindent megtenni az ügy érdekében, és/vagy kiírják, hogy xx.x% szokott lenni a rendelkezésre állás.
-
PrinczA
őstag
A hírt csak megerősíteni tudom, cáfolni nem!
Gondoltam a céges net szar*k*dik, de nem Vodán át sem érhető el -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dalai Láma #40 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy az nem működik, hanem csak arra, hogy van olyan online program
-
Dave™
nagyúr
-
bpx
őstag
a percekig tartó várakozás után már sokadszor csak 502-es errort kapok, szóval még nem az igazi
-
Male
nagyúr
Amúgy ez jó érv a webes programok mellett
Milyen szép lesz majd, ha a felhasználók 80%-a egyazon webes mondjuk Excel megfelelőt használja, és az hal le így... fél napig malmozik pármillió dolgozó a munkahelyén...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát ez igaz. Sok helyen saját levelezőszerver van. Vagyis pl, amiket én ismerek pár céget, ott saját szerver van erre a célra...
Szerk: nálam még nem megy, iGoogle-n sem tölti be... 502 server error...
Én azért nem szeretem a programokat használni hozzá, mert ugye letölti vinyóra, és maga a postafiók üres marad, vagy van olyan program, ami letölti a levelet, de közben bennemarad a postafiókban? Mert annó az outlook az leszedte úgy, h a webes postafiók full üres maradt.. és mindig mentegetni kellett a fileokat.. -
ALI_G
veterán
wow, 1 perc szenvedés és vergődés után elment a levél!
-
Kephamos
addikt
Mostmár megy nekem is.
-
juliabrilke
veterán
Nekem most foxmail programmal szépen leszedte a leveleimet.
(akkor viszont tévedtem. Mégse az ügyfélkapus csapat csinálja. Ennyi idő alatt ők nem hárítanak el hibát.
)
-
Pubszon
veterán
Nekem most bejött weben.
-
még jó, hogy soha nem használok webes felületet... thunderbird rulz
-
bolondember
MODERÁTOR
megnyugodtunk itt benn - azt hittük a céges prokszi szórakozik..
-
szasza_1
senior tag
Valami fejlemény?
-
KrAt
veterán
válasz
juliabrilke #15 üzenetére
-
juliabrilke
veterán
Ezt is az ügyfélkapus emberkék emberkék üzemeltetik?
-
moonman
titán
kb. a hetvenedik telefont kapom partnercégektől, hogy nem tudnak levelezni, csináljam meg.
IJ.
-
szasza_1
senior tag
Én is vártam már, hogy mikor lesz belőle hír...
-
P00By
nagyúr
A hírt csak megerősíteni tudom!
-
GuMipOkE
senior tag
Éreztem...
Szinte soha sem szoktam a webes felületet használni, de pont most, amikor éppen kellene, akkor nem megy.
Murphy-t valaki rúgja már le...
-
azbest
félisten
elérte a kritikus tömeget a benne tárolt információ és öntudatra ébredt
-
Depression
veterán
Én is akartam már kérdezni, hogy mi a szösz van.
-
KrAt
veterán
Gugli SMTP szerver rulz
-
ALI_G
veterán
Én is ezt olvastam.
és én pont e-mailt írtam volnamod: már majdnem kezdtem írni logout-ra, hogy leállt a gmail, ti meg nem írjátok meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest