- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
Ha környékén jár,az nekem sokat mond.Pl:8 max,de ha 4,akkor az kellemetlenül érintene,szvsz ha kijelző időben többet nyújt,alkalmazkodom hozzá.Így spariban van felhasználói szokás.Asszonynak 5 napig is elkegyeg,és minden benne van(szintén F6)az S4mini-t sokkal többe tudtam volna kihozni,maradt ár/értékbe,és mert nem samu(kicsit tartottam tőle,de elmúlt)Samuból Gtab3 wifi van 6 nap,k'idő kb 6 óra...ezekért kedvelem az eszközöket.Amikor vettem,a Huawei féle Mate a maga 4000-es körüli aksijával lett volna a befutó,de itthon a szolgáltatómnál országosan készlethiány volt,valaki a fórumról megemlítette,hogy az amcsi skacok jót írtak róla,de ott a a gyengébb verzió ment,így lett F6.Ha ugyanevvel az opcióval lett volna S4 mini,az lenne.
A gyártónak nem érdeke,hogy 8000-mha tudjon a telefon,ha az lenne mást nem is vennékPersze megfelelő környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest