Új hozzászólás Aktív témák
-
solanthugor
aktív tag
Jò is ez, de ez a felbontàs földhöz vàgja szerintem az egèszet...
-
Zewa
senior tag
Tisztességes nagytakarítás volt ahogy látom.
Nekem bejön ez a telefon. Egy 80ezres árszinttel igen kedvező lehet. Persze meg kéen tapogatni meg ismerkedni de akár..
-
Abysmal
aktív tag
Na látom helyre lett rakva a topic, akkor megkérdezem még egyszer: ezt és az Orange-os Inteles telefont ki gyártja?
-
Brutális eb
addikt
válasz
kiskaktusz #9 üzenetére
PDA-ba jó az
-
prolad
addikt
válasz
(V) ó k u s #13 üzenetére
Na 80-90 ha 80-90 körül lesz akkor muszáj lesz egyet kipróbálni.Bár kis hazánkban inkább 120-140 körüli ár a valószínű.
-
(V) ó k u s
tag
Totál átlag 80-140ezer kb.!
-
prolad
addikt
Mibe kerülhet majd egy ilyen?
-
kiskaktusz
addikt
Szerintem atom procival esélytelen a cucc. Már 1 80 nyugdíjas is tudja, hogy atommal operáló cuccot nem szabad vásárolni
-
B1T3
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok, mi várható még Intel vonalon. Ezek a specifikációk is érdekesnek hangzanak, de a többiekhez mérve még kevés, hogy kellőképpen vonzók is legyenek az ezzel felszerelt telefonok (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- iPhone topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest