- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Nekem 2013 nyarán ki tudja mitől, egyik napról a másikra begyulladt a kézfejem (hogy ez ínhüvely vagy sem azt nem tudom), mozgatni se bírtam. Az egér megfogása is óriási fájdalommal járt. Orvoshoz nem mentem, mert nem bízok a kuruzslókban. (Ez az én hülye felfogásom, nem kell megérteni, elég elfogadni...)
Mivel minden nap eljártam futni, az sem volt egy üdítő érzés, de amikor elkezdtem a karsúlyokkal futni hirtelen felismerésre jutottam, ugyanis amikor lehúztam a csuklómra és úgy futottam, utána hosszú percekig nem fájt. De a legkisebb terhelésre is azonnal előjött.
Ez azért is volt vicces, mert motorral közlekedtem és a jobb kéz fájása a gázkar tekintetében nem a legjobb érzés.
Ezért a következő futásnál 2*1,5kg-al a csuklómon indultam el és láss csodát, a nap további részében nem fájt a kézfejem. Ez után minden nap azzal futottam és kb 3-4 nap alatt lement a kezemről a duzzanat és nem is fájt utána.
Nem mondom, hogy ez neked segíthet, de nekem valamit helyre tett.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest