Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Krugszvele
üzenetére
Biztosan nagyon fontos ember lehetsz hogy ha annyi időd sincsen hogy 1(!!!!!!!!!!!!!!!!!!) másodpercet "várj" valamire, én soha nem érzem ilyenkor hogy "váááááárok". Bár nem értem, hogy fért bele az idődbe megírni ezt a bejegyzést, vagy hogy hogy volt időd méréseket csinálni, vagy hogy volt időd 2 hetente teljesen clean installt csinálni.

-
Asbee
veterán
válasz
Krugszvele
üzenetére
Igen én is félelmetesen lassúnak érzem a telefont. Elvárnám, hogy ha már közelítek az ujjammal akkor már jelenjen is meg ne keljen már az a sok idő míg rá nyomok.
Ne haragudj de szerintem magadba kéne nézni elvárások terén. Ha az 5S neked sebesség szempontjából nem jó, akkor nincs okos telefon a piacon amit nyugodt szívvel tudnál használni.
Más: Én ma megnyomkodtam ismerős 4S-ét és nem éreztem hú de lassúnak. Igaz ios7-el nem nagyon nyomkodtam 4S-t de simán jól használható. Simán frissített nem visszaállítás.
(#104) -FreaK-: Nem tudom, mit köszönsz ezen. Az ilyen elrugaszkodott hozzászólások miatt és az olyan emberek miatt akik ezeket tovább is adják, alakulnak a hamis képek és az értelmetlen viták. És ez vonatkozik arra is, hogy az android laggos szar. Mert nem az. De ha neked ez kell mentsd el és érezzél most magadban megnyugvást.

-
-FreaK-
veterán
válasz
Krugszvele
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt a HSZ-t.!
Ha megengednéd, elmenteném a könyvjelzők közé, hogy a legközelebbi "az Android egy laggos szar az iOS-hez képest" vitában majd linkelni tudjam.
Egyébként én mondhatni nem szeretem az iPhone-t, de ezt még én sem várom el hogy egy ilyen régi hardveren minden ugyan úgy fusson mint egy main. Kissé mondjuk dühít mikor a fejemhez vágják, hogy de bezzeg az Apple támogatja a több éves készülékeket is..
De tényleg csak a downgrade lehetősége hiányzik, ha az meglenne mindenki örülne. Jó, persze van az az ember akinek ez nem felelne meg és a 3G-n is iOS9-et akarna, tökéletes sebességgel, de ettől tekintsünk most el

-
Cyberpunk
félisten
válasz
Krugszvele
üzenetére
Sebesség szempontjából az iOS5-től kezdve romlik. Na de mit lehet tenni? Vagy vársz, mert hát 1,5 másodperc az nagyon sok idő, vagy veszel mást, és ott talán 1,0 másodperc alatt felold a főképernyő.

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest