- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Hát játszani én sem nagyon játszok. Néha előveszem a tank force ot. Ami wot minimálban. Néha azzal lövöldözök, aztán megint eltűnik egy időre. Uncsi. Régen a delta force, meg a Need For Speed Undergroundot toltam. A kettőt már végig sem vittem. Pedig érdekelnek a játékok, de tuti retek béna lennék, főleg FPS ben.
Nem tudom néha rámjön, hogy letöltök valamit, vásároltam is már egy kettőt, aztán ott porosodik... -
-
-
-
Hát kérem Hölgyeim és Uraim! Nem semmi válaszok. Nem vagyok egyedül! Megnyugodtam...
Eszméletlen jó hasonlatok, hogy Magyarázzam meg az asszonynak, hogy miért kell az a "szar" már megint és ötödjére.
Az egyik kolléga írta, mert már minden Kínai! Sajnos igaz. A minőséget hiányolja az ember.
Akkoriban nekem megvolt a Magyar Orion nagy és kis HIFI is! Az egész, mindenestől. Aztán tini voltam, jött a csillogás az érintőgomb, kikönyörögtem muteréktól a 100 rongyos AIWA hifit. két kazetta, három CD, sok hangszóró, anyám tyúkja. Egyébként nem volt piskóta cucc, de nem is volt Orion HS-500 az fix. De ettől még Japán AIWA csúcs mini HIFI volt és minőségi, mérg részben ma is működik egy régi barátomnál. Vicc..Amúgy a másik az, hogy már az alsó kategóriás eszköz is rendelkezik olyan teljesítménnyel, ami az átlag alapnak elég. Régen egy vacak CS-hez vagy DOOM-hoz is kellett egy komoly videókártya. Ma meg egy jobb APU is röhögve viszi...
Bárcsak lenne valakinek személyesen Marshall Woburn II ese
Kíváncsi lennék a hosszú távú véleményekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest