- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
válasz
macskajancsi #15 üzenetére
És nála is tökéletes lett.
-
macskajancsi
aktív tag
Hali!
Szép munka!
Hogy muzsikál azóta?Én egy P8Z77V LE lappal csináltam ugyanezt, de már ott tartok, hogy kevés a 2db PCIE x16 slot, és venni kéne egy Formula V-t, már ki is néztem egyet...
El tudnád kérlek esetleg privátban küldeni a BIOS fájlt, hogy ne szívjam végig ezt még egyszer?
-
Robert07
aktív tag
Kivancsi vagyok, hogy X79-re meg lehetne-e csinalni. Lehet hogy majd belenezek a dologba, de egyenlore nem egetoes szukseges, viszont nem lenne rossz ha tudnek bootolni nvme-rol.
-
sh4d0w
félisten
Hogyan lett az nvme-ből mvme?
-
TheLázs
tag
Hát ez rettenetesen menő!
Csodás! és milyen jól dokumentált... Te öregem kimeríted a PowerUser fogalmát.
-
Kuter
senior tag
Én meg úgy gondoltam ha már jó áron hozzá jutottam itt a hardver aprón , akkor miért ne próbáljam meg ha meg lehet oldani. Úgyszólván egy kis kihívásnak vettem amit sikerült megoldanom. És nálam nem csak a boot idő a lényeg hanem összességében az egész gép, és a rendszer működése, plusz számomra az újdonság varázsa.
SteveK88: ez a samsung nagyon melegedett simán 65-75 fok között mozgott ha dolgozott ,ezért raktam rá a bordát+ventit
-
ncc1701
veterán
Enyémben meg van nvme ssd, de még a régi sata ssd-ről bootolok, pont lesz@rom, azért az 1 másodpercért nem kavarok.
-
SteveK88
tag
Én az Asus Sabertooth z87-et moddoltam meg így. Nálam is megy hibátlanul már lassan két hónapja
Én Ali-ról rendeltem hozzá hűtőbordás PCI-E risert meg egy KingSpec 512GB-os SSD-t a költséghatékonyság jegyében. Jelentem eddig minden hibátlan és az SSD se melegszik 35 fok fölé, pedig nincs direktbe fújatva.
-
OFF: ha még tudod javítani, akkor vedd ki kérlek a fölösleges sortöréseket, mert elég rossz így olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged