- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
DOA 5 a legjobb. Csak elég gáz, hogy sokadjára adják el ugyanazt a részt, ahelyett hogy jönne egy 6.
-
szupermacs
veterán
Eddig csak a 2-3-5 részekkel játszottam, de mindegyikben volt karakter amikkel könnyen lehet kezdőként boldogulni, meg olyan is, akivel szinte lehetetlen. Mindig ugyan azok voltak az ilyen karakterek. Persze lehet, hogy neked van igazad és nem fordítottak elég figyelmet rájuk.
-
ribizly
veterán
válasz
szupermacs #16 üzenetére
Valamiért azt kevésbé éreztem mindig is "kontrolláltnak"...
-
troller21
csendes tag
Ebben a több mint 1 percben annyi japánságot láthattunk , hogy így most jól is laktam vele egy időre .
-
RIC5I
tag
remélem azután jön ki hogy veszek video kártyát érte
meg hogy a pc nem lesz tele hackerekkel -,-
bár ez pont az a 2 karakter ami funra van véve és sose szerettem velük játszani de jó hogy mostmár nincsenek komolyra véve és a játék lazábban kezeli az ilyen stilusu karaktereket
jó lenne megjelenési dátu hogy tudjam mikor van R.I.P szabad idő
-
wolfman
veterán
Nekem ami nagyon bejött még anno, az a Rise of the Robots. Mindegyik robot más stílus volt, jó hangulattal. Na azt kellene felújítsák + 3-4 robotot hozzátéve.
-
vilmose33
őstag
Nagyon várom, a kedvenc verekedős játékom.
-
ribizly
veterán
Meg @(#1) wolfman
Ha még nem játszottatok a Tekken széria egyik részével sem, akkor teljesen érthető az amit írok.
Viszont játékmechanikában a Tekken eléggé ott van a toppon. Egy nagyon komplex kombó-rendszerrel megáldott játék, ahol minden egyes karakternek teljes mértékben saját stílusa van és mentes a ranged attack jellegű támadásoktól.
Nem állítom, hogy valamennyi karakter érdemes a bemutatásra (mint ahogy ezen videó és a rá érkezett reakciótok is mutatja), de ez tényleg egy nagyon jó verekedős széria, ami nem kellett soha igazán megújuljon, mert már az első részétől kezdve profin lett összerakva. Ez persze magával vonja egyből azt is, hogy ha játszottál valamelyikkel, akkor az összeset láttad...
PC-n viszont eddig nem tette tiszteletét, úgyhogy ha a verekedős téma bejön nektek, akkor az MK nagyon is megférő cím. Nálam egyértelműen az MK-val egy szinten lévő game-ről beszélünk (nem úgy, mint a Street Fighter meg a Killer Instinct, amelyeket nem is tudok érdemben elhelyezni a palettán Sorry, ha rajongók vagytok, de nekem ezek nem jöttek be). -
szupermacs
veterán
Bo Rai Cho már abból a MK szériából van, ahol nem is MK volt a játék. Csak néhány sikeres karakterével eladták a verekedős játékot ilyen névvel. Nem hiába csapták ki az újabb részekből az előbb említett karaktert.
Egyébként a maga idejében még a Tekken 3 is jó volt. Persze sosem ért fel a Soul Calibur és MK sorozatokhoz. -
wolfman
veterán
Soha életemben nem játszottam Tekkennel, de már tudom miért. Nem is tudom mit gondoljak.
A MK leggagyibb karaktere Bo Rai Cho. Na ezek az a szint x6!
***fly away***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- PR-Telecom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged