- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
talán a legegyedibb forma... és még szimpi is.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
[link] majd meglátjuk mi marad a végén.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
inteltunder
tag
hmmm lehet kicsi xiaomi repul ki az ablakon
jobb ma egy intel mint holnap egy amd
-
GSPLR
senior tag
Egyelőre még nem tudom megindokolni, hogy miért, de tetszik
Huawei
-
G-Guts
aktív tag
Ha ez nem hoax, tehát ha ténylegesen megjelenik úgy, ahogy hirdetik, akkor tarolni fog rendesen.
-
Csapoati
nagyúr
Egyébként most esik csak le az i8 elnevezés: 8 szögű forma, 8 mag.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ígyvanferi
addikt
Na, végülis eljutottunk oda kb. 5 millió különböző, de alapvetően tök ugyanolyan készülék után, hogy valaki újított a formaterven. Bravo!
-
Hadrian
tag
Kínai lesz ez. Kb. éve ugyan ezt eljátszották órákkal is. Létrehoztak német márkaneveket (Hamber und Söhne) meg egy német cégbejegyzést. De a gyártás és összeszerelés Kínában történt kínai alkatrészekkel.
-
Garada
őstag
Különlegesen visszataszító.Túlságosan is merész ez a formavilág.
-
Forest48
aktív tag
Rajtam kívül senkinek sem tűnt fel az a felirat h "super amoled ips"????
Most akkor eldönthetnék h amoled panelt raknak bele, vagy lcd-t. -
oriic
HÁZIGAZDA
Úristen, gyönyörű...
Live-Die-Respawn
-
tjb007
nagyúr
„It is Super Amoled or IPS - meaning there are two versions available due to factory / manufacturing delays (Most probably Super Amoled available in USA and EU , IPS display in Asia ). Both are color calibrated for nice colors.” [link]
Állítólag.
Elégé médiahack szagú, de jövőre úgy is ki fog derülni, hogy mennyi volt mindebből igaz.[ Szerkesztve ]
-
Scofield007
csendes tag
Hát a cég neve visszafele igencsak érdekes...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Scofield007 #71 üzenetére
Végülis ,gyakran mondunk ki visszafelé márkaneveket.. reális elgondolás...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Cyberpunk
félisten
Tetszik. Szokatlan a forma, de azt kell mondjam kifejezettem bejövős.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
razzorr
őstag
Végre egy olyan telefon,amelyiknek a sarka nem szúrja ki a zsebet
-
ctvagyok
őstag
Nekem nem tetszik, de tuti néznék egyett ha látnám valaki kezében.Lehet megszoknám, mert az iPhone 6-ot is rusnyának tartottam, de most már nem. Kellenek az ilyen kísérletezések, szóval jöhet a kerek mobil.
-
Matada2.3
veterán
Formabontó A specifikációk alapján bejövős és ez az UI is tetszik
Finn the human
-
csongi
veterán
Egykezes hasznalat szerintem nehez lesz. A lecsapott sarok miatt melyebben fog a tenyerbe ulni, ezrt a huvelykujal a jobb also sarkot nehez lesz elerni, szerintem.
Majd kiderul, erdekes koncepcio. -
tomboy0013
veterán
Ez így életképtelen hisz csempés a felület...
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem meg pont fordítva, a lecsapott sarok miatt messzebb fog elérni a hüvelykujj. De várok egy tesztet, képekkel illusztrálva. Már ha tényleg lesz ilyen telefon.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Egy biztos nekik sikerült egy egyedi arculatú készüléket hozni a piacra. ami még siker is lehet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kromatika
veterán
Nekem tetszik.
-
macskea
őstag
Amúgy a még csak egy amolyan előzetes igényfelmérés is ez a készülék kiszivárogtatás, mindenképpen biztató, hogy már majd kilencven kommentet hozott össze. Nagy gyártók fontosnak mondott készülékeinek sem mindig sikerül ez.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
dlaj
őstag
Ha már a különleges formatervről van szó: nekem ez jobban bejön.
-
tjb007
nagyúr
válasz DemonDani #76 üzenetére
Szerződésre hivatkozva egyelőre nagyon nem akarnak válaszolni az ezzel kapcsolatos kérdésekre.
Amúgy a 80GB "titka" is kiderült.
„We have a dual chip design. Super fast 16GB chip (for a rapid boot and android apps loading times) and a "industry standard" fast 64GB chip, 80GB storage space in total.”
-
Pubszon
veterán
A kameráról és a kijelzőről is mást írnak a hivatalos gyári oldalon belül is!
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
L3zl13
nagyúr
Nagyon kamunak tűnik. Kár érte...
Aki hülye, haljon meg!
-
tjb007
nagyúr
válasz DemonDani #95 üzenetére
Neked nem, nekem nem, másnak viszont nem volt egyértelmű a dolog.
Mondjuk arra azért majd kíváncsi leszek, hogy az az "industry standard" fast 64GB chip tényleg az lesz-e, nem csak egy beépített, nem cserélhető micro SD kártya. Árban van egy kis differencia a kettő között. -
L3zl13
nagyúr
1. A cég nincs regisztrálva németországban. Holott elvileg ott is van gyáruk, telephelyük.
2. Az oldalukon megadott cím: Bécs illetve Hamburg. Csak így, se utca se semmi.
3. A logójuk szinte egy az egyben a Linhof logó másolata. Egyértelműen megtévesztő szándékkal.
4. Egy állítólag német cégnek nincs német nyelv a weboldalán.Kezdetnek ennyi.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
DemonDani
addikt
Valószínűleg ez utóbbira gondolnék, mivel összességében csak a nagy szavak miatt tűnik olyan hatalmas dobásnak a cucc, de jobban megnézve, ahogy tisztul a kép, azért látszik, hogy ez pont olyan, mint a legtöbb távol-keleti összeállítás.
Lesz benne egy néhány 10, max. 20 Mbps-os írási sebességet produkáló modul és szia. A "User" úgyse veszi észre, mert a 16 miatt jobbára gyorsnak tűnik. És még hatalmas PR szöveget is keríthetnek mellé, az a legszebb az egészben.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
judas13
addikt
Nem tudom,a német nyelv hiánya még nem jelenthet semmit akár, de mindenesetre érdekes, valami céginfó kidobta, hogy nincsenek be reggelve?.....akkor az igazgatójuk Dr. Tomas Bencik neve is kamu, magával az igazgatóval együtt, és a osztrák-német vonal mind egy világméretű médiahoax kampány kezdete lesz akárminek is....na erre már fölöttébb kíváncsi leszek....ki áll vajon a háttérben?
(kissé más, de itt is a MA-n és szinte minden más szakmai oldalon is finoman fogalmazva kétkedve fogadták az Oppo R5 után a vivo 3.75mm-es vékony telóját, egy hétre rá bemutatták....bármi lehet...)
Tehát még éppen annyira igaz mint amennyire nem -gondolom ez napok, hetek alatt kiderül.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
-
wlandroid
tag
Azt írják Fb-n, hogy majd az MWC-re kiviszik, kíváncsi leszek
-
SlayerPrince
csendes tag
Zsenilás
-
Cyberpunk
félisten
válasz SlayerPrince #106 üzenetére
Az nekem tetszik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Eltomi
tag
Jól néz ki, de nekem egyelőre egy Androidos iPhone X koppintásnak tűnik, amibe belerakták a WP valamiféle eltorzított másolatát. Lesznek itt még szabadalomháborúk
Namtai PS2 EyeToy kamera PC-n: http://bit.ly/12kgl77 | Fotóim: http://on.fb.me/16YHk5d
-
karandip
tag
Ennek a készüléknek minden kis részlete magával ragadó. Nagy durci lesz ha nem lesz belőle semmi!
-
L3zl13
nagyúr
A linshof.com-ról:
"Linshof is closed.We understood that it would be a difficult project and we are grateful for having the opportunity to work on it.
Unfortunately, our investors decided to close the project due to their own internal reasons.
Thank you all for your wonderful support.Note: We have never accepted any kind of pre-orders, donations, or third party investments. All our liabilities and obligations were paid in full."
Vajon mi volt a háttérben? Nem hinném, hogy akik mögötte álltak, akár egy percre is komolyan gondolták, hogy ez ilyen formában megvalósulhat.
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest