Különleges formatervvel érkezik a Linshof i8

Hirdetés

Új játékos debütál a piacon, az egyre szerteágazóbb mobiltelefonos versenybe most a Linshof lép be, mely i8 fantázianéven egy teljesen egyedi külsővel és felső kategóriás hardverrel megáldott készüléket mutatott be.

Az első benyomások különlegesek, hiszen nem lekerekített vagy éles éleket álmodott meg a német vállalat, hanem lényegében mintha levágták volna a masina sarkait. Az anyaghasználat példás, az alumíniumnak köszönhetően minőségi lett a termék, bár ezt egyelőre csak a cég gondolja így, hiszen még nem került forgalomba az i8.

A specifikációk mindenesetre meggyőzőek: 5 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED kijelző, valamint egy 1,2 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor próbálja magához vonzani a vásárlókat, plusz a 80 GB-nyi belső tárhely és a 3 GB RAM sem elhanyagolható szempont. A SoC-ről egyébként megoszlanak a vélemények, egyesek egy MediaTek MT6795-re, mások pedig egy Snapdragon 810 chipsetre voksolnak. A hátlapi kamera 13 (28 milliméteres nagylátőszögű, f/1,8 apertúrájú Sony CMOS szenzor), az előlapi fényképező pedig 8 megapixeles.

Adatkommunikáció terén abszolút a csúcsszintet képviseli az i8; WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, NFC, 4G/LTE és 1.4-es HDMI kimenet fért a repertoárba. Az Android 5.0 Lollipop operációs rendszerrel érkező jövevény várhatóan mindössze 380 dollárba, vagyis nettó 93 ezer forintba kerül majd, megjelenésére azonban 2015 első negyedévéig még várni kell.

Előzmények

Hirdetés