Új hozzászólás Aktív témák
-
daru
tag
ez az ár,,hát leesett az álam
-
priti
addikt
Az a gáz, hogy az integrált hangkarik ilyen szinten vannak. Nem igaz nem tudnak az alaplapon szélességben húzni befelé egy-két centit és az így külön leválasztott árnyékolt nyákrészen elnyúló hangkarira rátenni egy szabvány tűsort, meg adni hozzá meg külön is hátlapi kivezetést, facé kell külön kártya a hanghoz még mindig ha jót akarsz? Hány k már egy ilyen deszka és nincs megoldva? Ilyen külön slotos szarokkal adják a csúcslapokat, szégyen. Legalább lehetne tenni a lap szélére csillogó alut csillivilli matricával, azt úgy is imádják, a heatpipe tenger az bezzeg az utolsó szaron is rajta van
-
Findzs
addikt
hát ja
de ez csak a jéghegy csúcsa, mert megveszik a milliárdos jachtokat meg magánrepülőket is meg kocsikat ahelyett hogy kaját meg víztisztító berendezéseket adnának a szegényeknek
múltkor is mutatták a tv-ben hogy angelina jolie elment a pakisztánokhoz sajnálkozni közbe meg most vette meg a kb. 10. villáját milliárdos áron, képmutató picsa -
Spr1nG
tag
Mit vagytok úgy oda? Nézz körül mennyi felesleges dolgot vesz meg az ember. (persze mindenki pénztárcájához mérten) Nem meglepő egy ilyen konfig, és mocskosul erős is
Csak kár, hogy nem az enyémMellesleg, megnézném, hogy mennyire forr a víz a negyedik VGA után...
-
elithun
őstag
3 milka és semmi aranyborítás?
Tökéletesen felesleges vétel. Mire számítottak?
Kíváncsi vagyok mennyi van nekik belőle raktáron. -
Levin01
őstag
BETEEEEEEEEEEG.
Az mondjuk nagyon gáz, hogy 17ezer dollárba nem fért bele a legbrutálabb Platinumos X-Fi.
Integrált Realtek fos? -
priti
addikt
Jahh, ez olyan így, mint egy Lamborghini Gallardo lemezfelnivel 165/80-as gumikkal
Legalább valami USB-s High-End hangkeltőt dobtak volna mellé, ha már nem villantottak egy PCI slotot, mondjuk ezt, asszem ez 8 csatornás USB-s hangkari is egyben és van rajta mit tekerni, jó, mondjuk ez inkább keverő, de tuti találtak volna valami profi hangcuccot USB-re is, 17k-ba talán beleférhetne...
-
hoffman_
nagyúr
Creative-ról vissza Realtek-re? 17k-ért? Nem vágesz
-
jeska
tag
Ez mi ez már ?? Brutál cfg
-
hakosh
tag
Mondjuk nem csak csúnya mint az állat, de még igénytelen is. 17e dollárért nem tudták megoldani a "mérnökök", hogy legyen benne egy rendes hangkártya? Persze lehet azzal jönni, hogy "hát aki ilyet vesz, annak úgyis van külön erősítője, amire S/PDIF-en kitolja a cuccot" pedig _szerintem_ nem így van. Aki ilyet vesz az minden műszaki dologhoz tök hülye, úgyhogy simán beledugja a prémium fülesét vagy az 5.1 hangrendszerét (ami nem biztos, hogy jó, de tuti, hogy drága volt) az alaplapi cuccba, mivel egy ilyen gépben mindenből a legjobb van.
-
waithEard
őstag
Nincs benne a PS3? Nincs Wee? Ultra lol!
Akkor nem is veszek, pedig már olmószt szaladtam. (Akarom mondani, szalajtottam a lakájomat, Jeant.) -
Srodney
senior tag
hihetettlen hogy megfordult ez vki fejében,dehát ugylátszik erre is van igéy....
-
mrhitoshi
veterán
3 szóban összefoglalom : ronda/drága/felesleges.
-
priti
addikt
Elképzelem, ahogy a gyártási hibás vízpumpa két hét után megáll neki wáháháháhááá
, jajj de gonosz vagyok
-
mv
aktív tag
Nyerek a lottón és veszek egyet a gyereknek, hadd játsszon rajta.
-
törölt tag
valamit elnéztél. olvasd újra a hírt, mert a mennyiséget nem találtad el
a sima 480-ashoz egy darab 1500-as van. a másikhoz igaz hogy csak 1050-es de kettőbrutál vas, bár ennyiért inkább kocsit venne az ember, bár gondolom aki ilyet vesz annak mérlegelnie kell hogy az slr csomagtartójába hogy fér bele hazafele
-
nuke7
veterán
úúúúúristen
nekem KELL egy ilyen, habár nekem elég a gyengébb konfig is
-
Hát biztosan el tudnám képzelni az asztalomon,mert remek konfig,csak hát a szokásos az ára.No emiatt csak elképzelni fogom
-
capulet75
addikt
17k dollárból én jobbat építenék.És szebbet is.
-
headhunter
addikt
Ilyen hírek után, mi juthat az "emberfia" eszébe?
-
vanhalen
senior tag
Ezt még az Ősök építhették Daniel Jackson meg kiásta
(Kb. olyan árban is van
)
-
z0d1AK
nagyúr
Kinézete jó, konfigja is, ára nem.
-
Morden24
nagyúr
Ez korrekt hozzáállás, nem is vitázom vele
Amúgy ezt a berendezős dolgot én sem érteném. Tudvalevő, hogy az ízlés és a lóvé nem jár automatice együtt, de ezek a gémer szemetek sehol nem néznek ki jól, max. egy eklektikus gyerekszobában, ahol a lakó egyébként is mindent összedobál/összehord. És megjegyzem, ott sem néz ki jól, csak ott tökmindegy.
Tehát igen, ki merem jelenteni, hogy aki ilyen holmit vesz (tudatosa, ennyi tengernyi pénzt kivág rá), annak olyan ízlése lehet, hogy felvesz zakót susogóssal, vagy szandált zoknival...
-
BiP
nagyúr
Hol van ebben a konzol? A képeken nem bírtam kivenni. Azt írja, az alaplapon, de nem látom így sem.
Amúgy brutál, de tényleg ritka hülyének kell lenni, ha valaki megvesz egy ilyet. Magát a konfigot is 100x olcsóbban össze lehet hozni, akár ugyanígy vízhűtéssel, mellé bazinagy tévé/projektor, 3 konzol, monitorswitch sokkal olcsóbb. Ha az zavar, hogy nem 1 házban van, hát szerintem még egy saját rendelésre készített egyéni (fém)szekrény is bőven belefér az árba -
mephi666
nagyúr
bizonyos kiskerekre gondolok, mert inkább náluk növekedjen a forgalom, mint hogy nagyobb cégeket gazdagítsak azzal, hogy az ő 10-szeresen túlárazott termékeiket veszem
...de sokmindennel így vagyok most is, hogy inkább megveszem a közeli kisboltban/zöldségesnél/hentesnél pár forinttal drágábban, minthogy istentudja milyen tulajdonban levő hipermarketek forgalmát növeljem és rövid úton kivándoroljon az országból a megkeresett pénzem...
...amúgy egy ilyen böszme jószágot én sem tudnék elképzelni multimilliomosok nappalijában... azért aki kiad 17ezret (dollárban) egy gépért, biztos nem ikeából rendezi be a lakását és el nem tudnám képzelni az összképbe... (mondjuk a gyereknek játszani elmegy, de akkor is...)
-
Morden24
nagyúr
válasz
Barthezz2 #62 üzenetére
Az a vicc, hogy mire ez a konfig pontgyűjtögetésen kívül másra szükséges lesz, addigra már nem fogja támogatni a hardvereket a Windows 9
Egyébként a 17K-hoz tényleg hülye agy kell. Ennyi pénzből egy fasza tévé, egy remek hangrendszer + erősítő, egy Xbox360, egy Playstation 3, Move + Kinect, egy rendes (nem ilyen hányingerül kinéző) brand masina, egy hasonlóan brand noti is kijön, és szerinem még egy üveg kék Johnny-ra is bőven marad
-
Aztaleborult
Már az első konfig sem gyenge, a második meg
Ifjabb Vér István megint menőzhet..
-
Bluegene
addikt
17.000 dolcsi, ezért? anyuci
először azt hittem kb 500 dolcsi legyen és a lényeg a spórolás(xbox pc egyben), de 17000 dolcsi az annyi mint: 17,000.00 USD = 3,844,591.55 HUF
inkább veszek egy xbox 360 elite-t 70-ért, samsung led tévét 250ért
és egy jó gépet 300K-ért
hihetetlenül sutának kell lenni aki ilyet vesz, de megérdemli
-
Morden24
nagyúr
Hát ez a legrosszabb vicc, amit valaha láttam.
Tehát vegyek piszok drágán egy semmitmondó (legalábbis számomra) névvel brandelt műanyag undormányt, amit ők úgy gondolnak, hogy be fogom tenni a nappalimba... legalábbis ezt feltételezem, mivel monitor előtt, forgószékben ülve nem valami kényelmes kontrollerezni. Igaz, a nappaliban a bazinagy lapostévén meg elég érdekes lesz PC-zni. Merthogy gondolom aki kivág erre 17K-t, az nem azon fog spórolni, hogy konzolt-PCt egy monitorra kötve nyomorog.
Ritkán mondok ilyet, de ennek a terméknek a teljes vásárlóközönsége retardált. Totál hülye. Pont.
Ja, és ezért a pénzért egy alaplapi szart kapok. Megéri a hülyének is.
A 7700-as konfig sem jobb...(#58) mephi666: Na, mondjuk a magyar kiskerek legalább felére inkább műanyag lakatot vágnék, mintsem gazdagíanám őket...
-
Angel1981
veterán
Asszem ilyen durva "'PC" konfigot még nem láttam!
-
mephi666
nagyúr
válasz
antikomcsi #52 üzenetére
"A 64 bites Windows Ultimate operációs rendszer már négy darab 50 GB-os, RAID 0-ba kötött OCZ Vertex 2 SSD-n található"
össze vannak fűzve mind a 4-en egy tömbbe és így 200gigát kap a rendszer
...azért ehhez is kell szerintem egyfajta elborult elmeállapot... nem hinném, hogy lagol a win
jah, most látom, hogy első konfigot írtál
...vak is vagyok így reggel...
...az ára meg: nekem/nekünk sok... másoknak nem... viszont ilyet én soha nem veszek/vennék, az is tuti... (akkor sem, ha rám szakadna a bank... akkor is inkább megvenném az alkatrészeket kiskerben, hogy őket "gazdagítsam" aztán otthon szerelnék ezerrel...)
-
Zsiti4
csendes tag
Szerintem olvasszunk rá még 1,5kiló aranyat és rakjuk ki néhány ezer svarovszki (bocs nem tudom hogy irják) kristállyal ugy lehetne mondjuk 35.000$ vagy lehetne egy külsö kompresszoros hütése is és kerek 40.000$ teljesen agyament.
-
Fuh, valakinek elgurult a gyógyszere... azért megnézném működés közben.
-
ABee
tag
Ez annyira szar, hogy az már nem is vicces. Hasonlók jutottak eszembe mint a 16. hsz. 17K dohárból egy csóróbb indiai vagy afrikai megélne vagy 20 évig (napi 2 dodóval számolva), ráadásul a töredékébôl össze tudsz rakni olyat amin ugyanúgy megy minden játék mint ezen.
Gáz. -
antikomcsi
veterán
Lesz ennek piaca, hisz sok helyen csak az számít, hogy lehessen mutogatni a méregdrága cuccokat. Egy távoli ismerősöm felszolgáló Spanyolország egyik tengerparti részén. Lehet nálluk ilyen nyugágy félét bérelni, 1 napra 2000.- euro, és van mellé kötelező fogyasztás, ami újabb 2000.- euro, és azt mondja mindíg tele van, mert ez kb. aprópénznek számít bizonyos rétegnek, nem ritka az olyan nap, hogy csak a borravalóvól összeszednek egy nap/fő 1000 eurót. Úgyhogy lesz piac, mégha sok vevő nem is a PH! furumáról fog kikerűlni.
Egyébként szerintem az első konfignál az a 100 Giga rendszer partició kevés, igazán beleférhetett volna abba a raid 0-ba 2x256 Giga is.
-
ronson
őstag
válasz
CsiguszMaxim #49 üzenetére
De azt tudd, amibe ez belefér, abba belefér a l*f*sz is.
Nehogy meglepetés érjen. -
CsiguszMaxim
senior tag
Szereznem kell egy nagyobb csizmát amibe a mikulás bele tudja tenni
-
Pepe78
őstag
Ez KB arról szól, hogy van aki csak ezt veszi meg mert ez a egyik legdrágább amit talált ha játszadozni akar. ÉS Ő CSAK A LEGDRÁGÁBBAT VEHETI MERT OLYAN KÖRÖKBEN FOROG, HOGY HA MÁST VESZ POZÍCIÓT VESZÍT MEG ILYESMI!!
Hát beszarok mit el nem lehet adni bazzzzeeeegggggg jézusatyaúristennn.. -
Himym
senior tag
Valaki eltudná mondani, hogy 1 db gtx 480hoz meg egy core i7 930hoz miért kell egy 1500-as táp?
Amikor a másik konfig két cpu 2x oc-zva 4 vga meg maga a lap és csak 1050-es táp?
Ez kicsit baromira érdekes.
Az is lehet, ohgy csak nekem az.
-
Komcsi
tag
Sose lesz ilyenem
-
sirzollee
tag
Azt a rohadt ...
-
tetrix
tag
viszont 24 szálon renderelhetsz vele...
csak kár hogy 17ezer dollárba már nem fért bele plusz 12Gb ram -
tetrix
tag
ezt benéztem a második lesz a jó
-
rii
nagyúr
a lába alapján ez egy kib*szott ronda mikrobi-edisön'
-
menalcas
őstag
Ómájgád
Szerintem itt elég sok gyógyszer gurulhatott el -
Recon666
Közösségépítő
17000 dodó-ért igazán benne hagyhatták volna az X-fi Fatal1ty-t.
-
lorenzen
aktív tag
Elborult elméből pattanhatott ki ez az ötlet. A megvalósítás is méltó az elgondoláshoz.
De biztosan gazdára talál néhány példány.Azt azért nem értem, hogyan lehet ezt a terméket összefüggésbe hozni az etiópiai éhező gyermekel.
-
helkis
veterán
hát ja.. vannak akinek semmi nem elég.. ez az Evga GTX480 WTF edition tetszett
szerk: 17k$-ért már adnak mellé egy dodge-ot is LANra?
-
Paul119
addikt
aztabüdöskurvaélet
-
JoolsNOS
veterán
Az ötlet jó, de valami elérhetőbb dologban kellett volna gondolkozni. A francnak 4 db gtx 480. Meg a több cuccot s bőven le lehetett volna redukálni.
-
Lewzke
őstag
válasz
FireKeeper #7 üzenetére
Hát erről nekem is ez jutott eszembe. Minden csomagot ez számolna, nem maradna sok másoknak ...
-
RyanGiggs
őstag
Ki, és minek vesz ilyet??
Úgy se tudja kihasználni.
Majd talán egy pár év múlva.
De akkor már negyed ennyit se fog érni.
Ez nem gyengén bukóvári!!!!(17k $, nevetséges)
De még ha ki lehetne használni.....De nem!!! -
Sicilian
addikt
Hát ezen besz.rtam, értelmetlen nagy buta
brutál gép
-
Termigáßor
aktív tag
válasz
#72042496 #23 üzenetére
Az lehet hogy a videók hangja kijön, de a játékoké nem. Ott térhangzást kell számolni, effektezni stb., tehát rendes hangfeldolgozó processzorra van szükség, és nem csak az előre rögzített hangsávokat kitenni a megfelelő csatornára.
Amúgy ha a linkelt a vga-k vannak beépítve, azok közé befér egy hangkártya (pl egy asus xonar - persze normál esetben megsülne, de itt a hűtés megoldott)
-
Domi_Jani
tag
Miért nem találják ki h pl egy pci express felületen rácsatlakozott kártya pl egy ikszbox360 vagy egy plésztésün 3 legyen és ha beraknánk egy arra a paltformra szánt gyári lemezt akkor egy hardveres emulációval menne midnen. Szerintem egy mai igényes közepes konfiguráció felér egy konzol teljesítményével. Még azt sem mondom h sokkal olcsóbban adják, adják csak közel annyiért mint egy igazit. viszont így aki igényli, minden egybe lenne, közös kezelő szervek, monitor, meghajtó, háttértár stb....
-
lujó55
addikt
Hát én valahogy jól megvoltam eddig konzol nélkül!
-
Penge_4
veterán
válasz
zsirfecske #2 üzenetére
"azért biztos gyorsan lehet rajta netezni is."
Na igen, Peacekeeper eredmény azért alázna rendesen.
Ezt már tényleg nem lehet semmire kihasználni, max otthoni szervernek, professzionális tervező munkákra vagy ipari mennyiségű HD videók kódolására. A konzol meg benne van, azon játszani jobb.
-
törölt tag
-
leviske
veterán
Az alap ötlet nem rossz, de valahogy a megvalósítás nagyon földhözragadt és feleslegesen drága.
Jobban örülnék, ha egy PC már onnantól XBOX-nak lenne tekinthető, hogy az ember játékra szánja és Windows-t telepít rá. Bízom benne, hogy a következő generáció már úgy is lesz megvalósítva, hogy ez kivitelezhető legyen, ha már itt a DX11.
-
proci985
MODERÁTOR
ahogy nézem nincsenek bekötve a vízre a GTXek, tehát mindegyik lefoglal két slotot. hangkártya azért nem lehet diszkrét, mert nem lehetne hova bedugni, nincs már hely a házban.
más: az a szabályozópanel elöl nem az, amelyik egyedüliként kibírja a csatornánkénti 35Wot (duplamotoros deltákhoz használtak olyat)?
omg kategória, erősen.
-
P00By
nagyúr
Viccnek is rossz
Kíváncsi lennék hányan vesznek ilyet
(#13) Keldor papa: Ez így van!
-
Gabboo
tag
Nem semmi gépszörny,de 17k$ ?! Erre már tényleg csak annyit tudok mondani, hogy "bááááááááááááááááááááááááá"...
Szerk: #16: Ez durva. És ami a legdurvább benne, hogy sajnos igaz.
-
balint1112
csendes tag
ahh kegyetlen durva elfogadnám;-D
-
nbg
senior tag
Jujj... ezt igy estefele, lefekves elott igazan nem kellett volna...
-
keIdor
titán
Xbox360 Elite 250GB + mondjuk egy jó nagy Panasonic Plasma megvan 2000$-ból.
Szerintem egy HD5970-nél nem kell több, mert csak driver és játék bugok vannak 4 magtól. Mire ez ki lenne használva játékra már 3 generációval arrébb vagyunk... mindez olcsóbban, hűvösebben, kisebben.Mondjuk egy i7 930+HD5970-es gép egy jó nagy monitorral meglenne lazán 1500$-ból, de szerintem sokat mondtam!
Ennek így mi értelme? Ki az, aki kiad ennyi pénzt ezért?
17000$-ból olyan helyre megyek nyaralni, hogy úhh. Vagy kapok érte egy király BMW-t (használt), vagy lakást, vagy bármi értelmesebbet....
-
westcoastog
veterán
Ilyen elborult rendszerről még álmodni sem tudtam volna.
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ügyesek próbálkozhatnak hómméd verzióval, a spórolás garantált
-
FireKeeper
nagyúr
ez még egy ízig-vérpistikének is sok...
azért azt megnézném, hogy megy a második konfigon a Seti@home CUDA-s verziója -
Joachim21
őstag
GTX480 SLI mellé minek a konzol? Dísznek?
-
attiati
veterán
Komolyan mondom, betiltanám. Más meg éhezik. Le nem szárad a keze, aki megveszi.
-
Alexios
veterán
17000 dollár?
neee, örülnék én ha most lenne annyi pénzem
de ebbe a konfigba már csak az alaplapi hangkártya jutott
-
Pantal
senior tag
válasz
zsirfecske #2 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
ez már tényleg csak vérgémereknek.
azért biztos gyorsan lehet rajta netezni is. -
17K $?
Még viccnek is rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest