Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Bocsánat, de a kijelentésed első-két olvasatra nekem így jön át, mint aki semmiért nem fizet. Másnak is szerintem.
Egyébként értem, hogy mit mondasz, hogy ha lehet Youtube-on hallgatni, SoundCloud-on akkor minek, ha valaki ott szereti hallgatni és megelégszik azzal, akkor jogos, amit mondasz, de így kijelenteni, inkább arra tudok asszociálni, hogy te még 1500Ft-ot is sajnálsz rá. (Másik probléma zenei kínálat, Deezer egy jó alternatíva lehet másoknak)
Csak a Spotify egy olyan dolog, hogy jó szolgáltatás, és a többségnek megéri 1500Ft-ot fizetni érte, ennyivel mindenki szívesen támogatja ezt a zenehallgatási lehetőséget, mint a pénzéhes kiadók hozzáállását. De ha letöltve, utazás közben, offline is akarod hallgatni, 1500 Ft-ért ezt legálisan megoldva, röhögve megéri.
Persze, azt is lehet ingyen hallgatni, neten, adblockerrel, de akkor olyan, mintha a fejlesztők, a cég munkatársait dolgoztatod ingyen, rabszolgaként.
[ Szerkesztve ]
-
Lacc
aktív tag
A csaladi csomagot egy elofizeteskent vagy csaladtagonkent, mint premium szamoljak bele a statba?
Dijakrol, csak annyit, hogy Magyarorszagon 5 euro (1500-1600 Ft) a dija annak, hogy a zenet reklam nelkul hallgathasd, barhonnan - mobilrol is letoltve. Szerintem ennyiert ez a boldogsagfokozo jobban megeri havi szinten, mint a cigi es a pia, fizetett nok, vagy tudatmodosito szerek.
De foleg azert kedvelem, mert amikor kikuldetesen voltam nyugaton, akkor peldaul a havi premium ott 15 Euro, meg nalunk 5 Euro - azaz nekem ebbol az jott le, hogy figyelik azert, hogy mennyi a kereslet az adott orszagban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Graphite, kártyafüggetlen, dobozával, töltővel
- Számítógép eladó. (i5-4590+16GB ram+GTX 750TI 2GB+120GB SSD+500GB HDD) Beszámítás
- Keresek 2x16GB DDR5 7000mHz CL32 RGB (SAMSUNG B-DIE) RAMOT reális áron.
- BONTATLAN Avatar Frontiers of Pandora Limited Edition + Steelbook
- Steam Deck LCD - 512GB-re bővített + 512gb Samsung Evo Plus SD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest