- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Először is én csak írtam némi kiegészítést a hozzászólásodhoz, amiben alternatívaként emlegetted a
Haswell-E Cpu-kat a sima Haswell-el szemben költségek szempontjából..Ott kicsit furcsa volt a hangnemed, abból gondoltam azt hogy szokásos személyeskedő kötekedővel van dolgom. Emiatt volt olyan a stilusom amilyen, egyébként legkevésbé sem így reagálok.
Viszont most már azt gondolom, csak gondatlan volt a stílusod, és nincs benned rosszindulat. Sajnálom ha megbántottalak, csak sok olyan ember van aki ugyanúgy ír és nem véletlenségből, hanem direkt csak személyeskedni akar...
További Szép Napot
-
Sinesol
veterán
"remélhetőleg a jóslási képességed nem vált be eddig sem"
Mégis mit jelent ez a mondat?? Ha nem érted miért zagyvaság, az elég kínos. Általános iskolában is gáz egy ilyen mondat...
Esetleg
1. Remélhetőleg a jóslási képességed nem válik be.....
2.A jóslási képességed nem vált be eddig sem....Gondolom valami ilyesmit akartál, csak problémád van a magyar nyelv használatával...
Mivel amit te írtál annak egyszerűen nincs értelmezési tartománya...Nincs jóslási képességem, csupán logikus következtetés. Mint emlékszel a DDR3 is jó ideig nagyon drága volt és lassú is. A felső kategóriában pedig mindig is felárasak a lapok.
Gondolom nehéz ezt így átgondolnod, de nincs ebben semmi boszorkányság..Mi mikor jön....komolyan nem tudom szerinted? Képes vagy leírni.. Kiégek rajtad komolyan
Abban nem voltam biztos hogy te tudod e, mivel olyan zagyva szöveg-katyvaszt írtál. De látom inkább csak egyedi eset volt és tudsz értelmesen is reagálni.
Megjegyzem érdemben továbbra sem tudtál hozzászólni, az eredeti hozzászólásomhoz. Először valami zagyva szöveghalmaz jött, amit most tisztáztál, így akár elhiszem hogy nem vagy funkcionális analfabéta..akár
További szép napot
-
Sinesol
veterán
-
Sinesol
veterán
Ez már most is igy van
A 4820k is annyi mint a 4770k. Igaz az ugyanugy 4/8as de több a cache, 4 csatornás a memoriavezerlö, jobb a kupak, ergo jobb tuning, ráadásul késöbb fejleszthető.
Annyi hogy az 5820k hoz szokasosan draga a lap meg a ddr4 is aranyárban lesz, ráadásul lassabb is lesz 1-2évig mint a ddr3. A ddr3 is drága, de a ddr4 minimum duplaennyi lesz.
Ráadásul 1-2 évig nem jön semmi más lap ami hasznalna ddr4-et, szoval semmi se fogja lenyomni az árakat. Most is 40-50 ezer 16 Gb Ram, ddr4 lesz vagy 80-100k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged