- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Fentebb írtam, hogy az ilyen Turbo Boost, meg hasonló genyóságokat minden valamire való CPU-nál első dolog, hogy le kell tiltani a fenébe. Belősz egy szép órajelet, megkeresed mi az a legkisebb fesz, amivel stabil, és jónapot
Én első nap szépen belőttem a 3930K-t 4,6Ghz-re, amit elég alacsony fesszel, 1,325V-al el is vitt, és azóta úgy megy. Az órajel nem változik semmilyen körülmények között, mindíg 4,6-on megy, ha 0% a load, ha 100%. A fesz-t is úgy állítottam be, hogy nagyon kis tartományban (+/-0,020V) tud mozogni, ha nagyon kell neki.
Ebben az 5960X-ben nagyon tuning lehetőségek lesznek, csak remélem nem lesz melegebb a SB-E/IVB-E-nél.
-
BlackSoft
addikt
Miért ne tudná? Szvsz tudni fog 5Ghz-et is... Mostani 3930K-m simán megy 5gigát 12 szállal 1,425V mellett.
(#16) Abu85: Már írták
De amúgy:
"Az Intelnek nincs olyan fejlett memóriavezérlője, hogy ezt elvigye.."Mégis elviszi a 3Ghz-es ramokat is
De mondjuk ez extrém példa. Viszont az Intel kemény 1600mhz-et támogató procijai 2133-at garantáltan, sőt 2400-at is valószínű elvisznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged