- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #56 üzenetére
"Te Flash moderól beszéltél, abban benne van az FLV is, ott pedig MP3 hangsáv van az alacsonyabb felbontásoknál."
nem, mind2-ről beszéltem.
"Ó azt igen. Pl. meghatározza azt, hogy lehet benne H.264 hangsáv, LPCM hangsávval."
flv-ben nehezen. Mondom hogy a fosabb régi formátumoknál korlátozva van. Persze van olyan brute force eszköz amivel belenyomhatsz akármibe akármilyen streamet, csak semmi sem fogja lejátszani.
A legújabb flv ezeket a hangstreameket támogatja: MP3, ADPCM, Nellymoser, Speex, AAC[*]
Az mkv az amibe gyakorlatilag bármit belepakolhatsz... a többinél erős formátumkorlátozások vannak.
-
válasz
WonderCSabo #58 üzenetére
Okés, de azt hittem, hogy a hír témáján túl vagyunk már.
A 320 is jó, de pazarlás egy jutub video minőséghez sztem.
-
válasz
WonderCSabo #56 üzenetére
Bocs, de nem teljesen vágom a problémát.
Elmondanátok, hogy egyáltalán miért merült fel az az opció, hogy egy youtube videó sávot mp3-ba konvertáljon valaki? Miért nem egyszerűbb demuxolni belőle az eredeti hangot?
Mellesleg ha feltétlenül kell az mp3 valami régi vagy gyengébb mp3 lejátszó miatt, akkor is adott a lehetőség vbr0-s mp3-ba konvertálni LAME-el, ami az eredeti tré minőséghez képest elhanyagolható minőségromlást eredményez csak.
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #51 üzenetére
De a gagyibb formátumok meghatározzák, és korlátozzák. Az flv is ilyen. Mp4-ben is ritka ha nem aac a hangsáv, de megnézheted ha letöltesz egy yt videot, mert aac lesz benne...
"Az AAC pedig egy nagyon jó hangkodek, jobb eredmény érhető el vele, mint az mp3-al."
no shit sherlock!
aac-ból transzkódolt mp3-ról volt szó, jó lenne figyelmesen olvasni.
veszteségesből veszteségesbe átkódolni= 32 kbites mp3 minőség@wwenigma: nem kell megnéznem, én tudom. AAC flash módban, vorbis webm módban...
-
attila9988
őstag
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
Ha én csak YT-ról tudok beszerezni vmi zenét, akkor én szépen letöltöm a videót, majd egy komoly progival, jó minőségű hangfájllá konvertálom át, lokálisan.
A mondat első felével seggbe rúgod a másodikat.
-
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
bocs, tévedés
-
válasz
WonderCSabo #9 üzenetére
na jó, de a flash videó milyen bitrátával tárolja le a zenét? hiába otthon kapod ki alól, ha az ugyanúgy 128kbps, akkor az nem lesz jobb, akkor se, ha flac-ben tárolod
-
bambano
titán
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
azt hogy csinálod?
-
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
Én személy szerint nem szoktam ilyen progikat felrakni a gépre, meg mindig keresni kell, meg időigényes. Egy url-t bemásolni egyszerűbb mindig. Tudod az emberi lustaság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest