- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Kedves Peak,
Nem értelek, ki sértődött meg? ilyet én nem írtam,egyszerűen azt éreztem hogy az ember rohadtul unja azt hogy megmertem ezt kérdezni tőle... ez jött le....
A 3éves garancia mególdódott mert már lehet kapni ...
De akkor sem értem hogy ő erről 2 napja még nem tudott, biztos bizalmas info volt..."Ott vannak a nagykerek, chs - ramiris - ingram - hrp... átfedéssel igyekeznek minden féle terméket tartani, ezeket tudják a viszonteladók megvenni tőlük és a felhasználóknak továbbadni... de ez koránt sem teljes Acer termékpaletta.. csupán a közép-keleteurópai, azon belül pedig a magyar termék/konfigurációválaszték."
Ez így van, senki nem vitatja, a kérdés arra irányult hogy "várható-e hogy hazánkba kerül ez a típus " .... erre jött a válasz hogy ez nem rajtuk múlik hanem a nagykerek mit rendelnek... ezt Te tudtad?
Egyébiránt MEGASZÁNALOM hogy kihagynak egy ~1500Ft-os alkatrészt egy ilyen gépből (Bluetooth), SÜN-t az összes nagykernek... De tudom sikeres ember nem lehetek ha ezen szarozok, hiszen az emberünk is megmondta hogy 1500FT egy usb-s bluetooth...
And finally ....
1. Amikor a hozzászólást megírtam már volt egy ilyen gépem... és nagyon bejött ezért is lelkesedtem be hogy kellene mégegy de ha LEHET akkor már az "új" szériából...2. Mivel úgy látom nem lesz egyhamar itt ilyen ezért már meg is rendeltem a másikat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest