Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atus72

őstag

válasz Peak #178 üzenetére

Kedves Peak,

Nem értelek, ki sértődött meg? ilyet én nem írtam,egyszerűen azt éreztem hogy az ember rohadtul unja azt hogy megmertem ezt kérdezni tőle... ez jött le....
    A 3éves garancia mególdódott mert már lehet kapni ...
    De akkor sem értem hogy ő erről 2 napja még nem tudott, biztos bizalmas info volt... :)

"Ott vannak a nagykerek, chs - ramiris - ingram - hrp... átfedéssel igyekeznek minden féle terméket tartani, ezeket tudják a viszonteladók megvenni tőlük és a felhasználóknak továbbadni... de ez koránt sem teljes Acer termékpaletta.. csupán a közép-keleteurópai, azon belül pedig a magyar termék/konfigurációválaszték."

Ez így van, senki nem vitatja, a kérdés arra irányult hogy "várható-e hogy hazánkba kerül ez a típus " .... erre jött a válasz hogy ez nem rajtuk múlik hanem a nagykerek mit rendelnek... ezt Te tudtad?

Egyébiránt MEGASZÁNALOM hogy kihagynak egy ~1500Ft-os alkatrészt egy ilyen gépből (Bluetooth), SÜN-t az összes nagykernek... De tudom sikeres ember nem lehetek ha ezen szarozok, hiszen az emberünk is megmondta hogy 1500FT egy usb-s bluetooth...

And finally ....
    1. Amikor a hozzászólást megírtam már volt egy ilyen gépem... és nagyon bejött ezért is lelkesedtem be hogy kellene mégegy de ha LEHET akkor már az "új" szériából...

2. Mivel úgy látom nem lesz egyhamar itt ilyen ezért már meg is rendeltem a másikat...

Új hozzászólás Aktív témák