Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RaveForce

veterán

válasz <Lacy85> #88 üzenetére

komolyan ember, leírom, hogy vedd már észre magad, hogy azzal, hogy úgy probálod védeni a mundér becsületét, hogy másik gyártót kezdesz el szidni, ilyen himihumi érvekkel, erre fel te mégjobban elkezded fullba nyomni a kretént.. :( ez még mindig nem egy samsung fórum..

de mint írtam, nem a sony-hoz ment a google

igen láttam, hogy írtad, kb majdnem minden kommentedbe leírtad ezt a netes pletykára alapozott indokot, igazi szakmai érv, grat :DDD vagy ha esetleg valami hivatalos forrásod van, ne tartsd magadban ;)

Nem a Sony volt képtelen összerakni egy használható rendszert.
    A sony csúcstelói mindig is normálisan használhatóak voltak, a samunál csak a hardver volt csúcs. De ezt már írtam.

írtad. melleseleg azóta sem lett igaz.. ;] de önnyugtatásnak jó lesz ez is...

a note7 akksivisszahívását meg aztán tényleg sok értelme van ide keverni, mert az egyik akksi beszállító akksijainak egy minimális része elfüstölt, de ha már éppen tudni akarod, a sonynál is volt régebben ilyen, csak éppen sokkal több akkulumátor volt érintett, és konkrétan AZ robbant is, nyugodtan keress rá ;)

Az meg már az extra poén, hogy olyanok mondják meg, hogy jó-e a sony, akik nem is használják, meg "az espé volt az utolsó sony-m" :D

ugye még véletlenül sem érzed milyen irónukus ez a te szádból? :DDD :DD

Új hozzászólás Aktív témák