- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-Skylake- #39 üzenetére
40 ezer forint körül van egy Harmony HUB. Ahhoz azért húzós kiadni ennyit (de a felét is), hogy a távolról lekapcsolt Link funkciói megmaradjanak.
Én jogosnak tartom a felháborodást. A Logitech válasza (ingyen HUB) már teljesen korrekt, nem számítottam volna rá.
-
törölt tag
Nekem például a Harmony távirányítójuk bejön, de a K800, és az MX Master egér is. Ugyanakkor a K375S-sel, a K810-zel, vagy a K830-cal meg befürödtem, azok nem váltak be. Vegyes a kép, összességében tényleg pozitívabb volt anno.
Ahogy hallom, már a supportjuk sem a régi. Ez a cikkbeli húzás meg főleg nagyon gáz, ettől a cégtől azért nem erre számítottam volna.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ezt nem is tudtam, de köszi, otthon utánanézek, mit lehet csinálni vele!
Arról van valami, hogy split klímát vezérel-e valahogy? Nekem ezt (illetve a redőnyök vezérlését, de arra létezik módszer) nem sikerült megoldani, és azért sajnálom a dolgot. Akár le is cserélem majd a mostanit, pár év után már aktuális lesz. Harmony Elite-em van, HUB alapú.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
Ez nem csak a több készülékről szól, hanem a testreszabható tevékenységekről. Illetve nem is csak egy szimpla IR távirányító, én például a világítást (Philips Hue) is vezérlem vele.
-
törölt tag
Hmm, már megijedtem hogy a Harmony HUB-ról van szó. Erről a Harmony Linkről nem is hallottam, majd utánanézek, mi is ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest