Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ezt én is így látom. Egyre több a megszorítás, amire még az egyes gyári megoldások is rátesznek egy lapáttal. Pont jó helyen vagyunk, ilyen a Huawei is. Egyszerűen már hányingert kapok a szoftverétől. Oké elhiszem, hogy az emberek döntő többsége tök hülye az okostelefonhoz (is). Sosem fognak hozzá érteni. Emlékszem egy 2014-es cikkre, hogy a szervizbe vitt telefonok kétharmadának problémáját megoldotta egy újraindítás. Ez hatalmas felesleges kiadás (vételezés, szállítás, bevizsgálás, "javítás", szállítás).
De azért engedtessék már meg, hogy ha én beállítok valamit, akkor az legyen úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged